POSTKORT FRA MARRAKECH #2

img_0185

Jeg har lovet jer en guide til farverige og fantastiske Marrakech og den er også lige på trapperne. Promise. Men selvom det at lave rejseguides, er noget af det blog-arbejde, jeg aller bedst kan li’ så er det også noget af det, der tager aller længst tid. Men som sagt, så satser jeg på at få kigget på den her i påskedagene, så den ligger klar til brug, til de af jer, som planlægger en lille forårstur derned.

Indtil da, så får I lige endnu en håndfuld billeder, for jeg har simpelthen taget så mange, at guiden langt fra kan indeholde dem alle. Inden afrejse havde jeg ladet mig fortælle, at Marrakech også havde mange grimme sider, men hvis jeg skal være helt ærlig, så var det ikke noget, jeg oplevede. Tværtimod var der nærmest pænt uanset hvor man kiggede hen. Samtlige baggårde gemmer på en skjult skønhed og hver gang man drejer om et hjørne, bliver man mødt af noget nyt, der fryder øjnene.

Hvis I vil se flere billeder, så sendte jeg også et lille postkort hjem, da jeg var dernede, for et par uger siden 🖤

img_0220

Alkohol er noget nær umuligt at opdrive inde i medinaen. Til gengæld har jeg sjældent drukket så meget coca cola 😉 

img_0214

img_0144

Frokost på Cafè des èpics

img_0147Jeg fatter stadig ikke hvordan det lykkedes mig at komme hjem uden et eneste tæppe eller pyntepude #nexttime. 

img_0176

Mine yndlings-blomsterkjole fra & Other Stories og gul slå-om-top, som også er fra & Other Stories (reklamelinks) 

img_0215

img_0218

img_0212

Billedet her minder mig om, at jeg faktisk heller ikke har købt krydderier med hjem. Hvad har jeg mon egentlig brugt mine penge på? 😉 

img_0152

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments