POSTKORT FRA MARRAKECH

img_9703Kjole fra Gina Tricot (reklamelink) 

Så blev det endelig tid til en lille opdatering her fra Marrakech. Det er et vanvittigt sted, lad mig sige det sådan og jeg har fået så mange indtryk de sidste par dage, at jeg næsten ikke ved hvor jeg skal gøre af dem. Heldigvis er langt de fleste positive og mange af de ting jeg frygtede inden jeg rejste herned, så som ubehagelige antastninger, utryghed og ubehagelig meget støj og larm, ikke noget jeg har oplevet.

Jeg har taget en million milliard billeder, for for der er vitterligt pænt over alt og jeg skal selvfølgelig nok komme med meget mere materiale herfra. Jeg laver også en guide, men jeg skal lige finde ud af hvordan formatet skal være, for der findes simpelthen allerede så mange gode af slagsen. Og det vil næsten være dumt at skrive noget, som mange andre allerede har gjort. Det skal jeg lige finde ud af.

Indtil da, så vil jeg egentlig bare lige dele et lille bitte udvalg af mine billeder. I dag er vores sidste dag, så jeg vil nyde den så meget som overhovedet muligt. Og ikke mindst nyde vejret og at jeg ikke behøver at pakke mig ind i flere lag og pudse næste 24/7.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_9664

img_9757

img_9730

img_9745

img_9732

img_9643

img_9656

img_9641

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments