LØRDAG, DU FINE

img_0265Reklamelinks: Jacket: NELLY Shirt: NELLY Trousers: 2ND ONE Socks: Gucci Shoes: Ganni Bag: Fendi Earrings: Jane Kønig

Reklame for Nelly

Glædelig søndag, kære jer 🖤

Jeg håber at I har gang i en lækker weekend? Det kan I tro at jeg har. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har været i København en hel weekend og endda med en nærmest helt fri kalender. I går mødtes jeg med Julie, hvor vi tog ud og legede turister i egen by. Vi startede med morgenmad på den totalt hypede Andersen & Maillard. Deres surdejsbrød smagte som en drøm. Vi var faktisk lige ved at gå videre til et andet sted, da der selvfølgelig var helt proppet da vi ankom. Men vi besluttede os for at vente til der blev et bord ledigt og det var heldigvis det hele værd.

Efterfølgende cyklede vi ind til Bredgade og besøgte Design Museet. Jeg går alt for lidt på museer og det har jeg altså planer om at lave om på. Hvis man bare har den mindste interesse for dansk møbeldesign, og design i det hele tage, så er det altså et besøg værd. De har også en ret god museums-shop, hvor jeg måske også kom til at købe en enkelt eller tre ting.

I dag bliver lidt i samme dur. Jeg har været forholdsvis tidligt oppe og om ikke så længe cykler jeg hen til Fitness World til en omgang HIT. Den der helt lang løbetur, som jeg gerne ville ud på her i weekenden må lige vente lidt. Måske kan det blive til et påskeferie-projekt? Over middag smutter jeg i biografen og så står den ellers på klassiske søndagsting, så som oprydning, lidt mail-svaring, og så selvfølgelig Liberty på DR.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_0267

img_0240

img_0277

img_0248

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments