ER DET BARE MIG, ELLER

eea68cdd77d6f641c0aa32c1e8d9a8a3

🖤Er situationerne, hvor folk skal ind og ud af fly, nogle af de mest irriterende i verden? Jeg har aldrig forstået hvorfor det er SÅ vigtigt for mange at komme først om bord. Især fordi man HAR fået tildelt den plads, der står på ens boarding pass. Personligt er et lille flysæde ikke et sted, jeg vil sidde så lang tid, som overhovedet muligt. I det hele taget bliver alle mennesker (mig selv inklusiv) bare lidt mere irriterende, så snart de boarder et fly.

🖤Kan man til gengæld andet end at elske Sofie Linde?

🖤Kommer det også altid bag på jer, hvor lang påsken egentlig er og at alt nærmest går mere i stå, end den gør over julen?

🖤Skal vi vædde med, at Boozt omsætter for en million milliard her i weekenden, nu hvor de lige har kastet en 20% rabatkode ud i offentligheden. Jeg har selv lagt den fine prikkede Mango-nederdel og i kurven og hvis de perfekte Ganni-sko ikke var udsolgt i min størrelse, så var de også kommet med. (reklamelinks)

🖤Er Friyay tæt på at være verdens mest irriterende ord?

🖤Var det det ikke som om, at vi fik årets første forårsdag i dag? Da jeg gik hjem fra biografen her til eftermiddag, var det altså uden handsker og tørklæde. Store sager og mere af det, tak.

🖤Har I også den smukke himmelblå og lidt Rèalisation-inspirerede kjole fra Gina Tricot på hjernen? Jeg var faktisk forbi butikken for at kigge på den i sidste uge, men den var ikke kommet hjem endnu. Min tålmodighed bliver udfordret. (reklamelink)

🖤Er dramet i reality-land næsten ligeså underholdende som en god Netflix-serie?

🖤Er vejrudsigten for påsken lidt ala pest eller kolera? Koldt og klart eller sne og slud? Hvad med forår og sol eller forår og sol?

🖤Googler i også samtlige skuespillere når I begynder på ny serie? Umuligt at lade være, men ligegyldigt info.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments