TORSDAG, DU FINE

img_9588Reklamelinks: Shirt: & Other Stories Jeans: Weekday Sneakers: Nike Air Monarch Bag: Gucci  Hairclip: And Copenhagen Earrings: Jane Kønig

Glædelig torsdag, kære jer 🖤

Kan I mærke weekenden ånde jer i nakken? Det kan I tro, at jeg kan. Måske også fordi, jeg løber lidt ekstra stærkt  de her dage, som jeg altid gør op til en rejse. Jeg er heldigvis godt med, så det gider jeg næsten ikke at snakke mere om. Lidt ligesom, at jeg ikke gider at snakke om, at polarkulden er vendt tilbage. Heldigvis ser den ikke ud til at blive hængende i 100 år og heldigvis rejser jeg mod varmere himmelstrøg om et par dage.

Lad os i stedet snakke lidt om dagen i dag, for den har egentlig været ganske rar (når man lige ser bort fra kulden, selvfølgelig). Jeg startede med en god lang løbetur rundt om søerne og efter et hurtigt bad, satte jeg kursen ind mod byen, hvor Ilse Jacobsen havde inviteret på morgenmad og gummistøvler. Efterfølgende ordnede jeg lige et par ærinder. Det inkluderede bl.a at få fingrene i den smukke blomsterkjole fra Gina Tricot, som vil være perfekt til min kommende Marokkorejse. Jeg kan også informere om, at den er endnu pænere i virkeligheden. Win.

Eftermiddagen stod på arbejde på hjemmekontoret. Som sagt er der lige lidt ekstra der skal planlægges og klares, inden afrejse, for jeg har hørt nogle rygter om, at internettet i Marokko ikke er helt til at stole på 😉

Lige straks kommer min veninde til middag og hun har heldigvis vin med 😉 Jeg har været lidt doven, så menuen står på WOLT igen igen. Det er bare altid en god idè. Husk forresten, at I får 50 kr. i rabat ved jeres første bestilling, når I bruger koden Miekirstine.

Kan I have en skøn aften 🖤

img_9549

img_9518

img_9591

img_9591

img_9574

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments