SØNDAGSSTILEN OG MANDAGSSNAK

img_9464Reklamelinks: T-shirt: Nørgaard Paa Strøget Dress: Munthe Trousers: Baum und Pferdgarten Sneakers: Nike Air Monarch Bag: Marni Market

Reklame for Munthe

Som I nok har fornemmest, så er jeg tilbage i København. Og efter lidt mere end en uge på farten, så er slet ikke dumt. Siden at jeg kom tilbage, har jeg nået en hulens masse ting og har krydset mange punkter af på min to-do-liste. Jeg har også haft god tid til at pleje nogle af de venskaber, som ofte bliver forsømt, når man sådan er på farten. Lørdag nåede jeg en lille øl med Kat, og middag med min søster. Søndag catchede jeg op med min bff, Julie og i dag har jeg hængt ud (og arbejdet) inde på Chris‘ kontor, hvor Emilie og lille Isolde også kiggede forbi. Elsker når hygge og produktivitet går op i en højere enhed.

Billederne her er fra i går, og dem lokkede jeg lige Julie til at skyde, efter at vi havde vendt verdenssituationen og drukket et par kopper kaffe. Selvom hun er en god fotograf og at billederne, som sådan, intet fejler, så havde jeg næsten besluttet mig for ikke at dele dem. Mest af alt fordi sådan noget gråvejr og en våd jord, sjældent gør noget godt for noget. Men så endte jeg altså med at ombestemme mig, fordi jeg egentlig godt ville vise jer, hvordan jeg så ud på en helt almindelig søndag og fordi alt indhold jo ikke behøver at være perfekt 🙂

img_9461

De kommende dage kommer til at blive sådan nogle helt almindelige hverdage med lidt møder, aftaler og hvad der nu ellers sker. Så er jeg selvfølgelig også igang med at forberede mig på min kommende rejse til Marrakech, hvor der er afgang på lørdag. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg har været i vildrede, når det kommer til at beslutte hvor vi skal bo. Både fordi alle de riad’er, som jeg har fået anbefalet, har været fuldt booket og fordi jeg efterhånden har hørt en del skræmmende ting, om at bo inde i Medinaen.

Det har så resulteret i, at jeg har afbestilt den Riad, som vi oprindelig havde booket, og booket et nyt og helt almindelig hotel på den anden side af muren. Jeg trives ikke godt i sådan noget totalt kaos, hvor folk hiver og flår i en og hvor man f. eks ikke kan løbe en tur og føle sig tryg. Så nu bliver det sådan. Så må vi se den travle bydel i dagtimerne og forlade den, når vi har fået nok. Går det helt galt, så lærer jeg i det mindste hvad jeg skal gøre næste gang 😉

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_9469

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments