KØBENHAVN, GENBRUGSFUND OG ET SNERT AF FORÅR

img_9401Reklamelinks: Coat: Gina Tricot Knit: Vintage (similar color here) Trousers: Weekday Shoes: Ganni Bag: Gucci

Reklame for Weekday

Glædelig lørdag, kære jer 🖤

Jeg håber at I har gang i en rar weekend derude. Normalt plejer jeg jo ikke at tjekke ind mere end èn gang, her om lørdagen, hvis de fleste af jer oftest, har travlt med at lave at muligt andet end at læse blogs. Men i skrivende stund er jeg lige hoppet på toget mod København og vil egentlig bare lige udnytte rejsetiden til at vise jer lidt af gårsdagens outfit.

Dem har der ikke været mange af den seneste tid – altså outfitbilleder. Det fik den sibiriske kulde ligesom sat en stopper for. Måske er det se også derfor, at jeg har ekstra travlt med at få sendt dem afsted 😉 Men billederne er som sagt fra i går, hjemme på gode gamle fyn, hvor jeg tog en halv fridag, ovenpå en ret hekstisk, men virkelig sjov uge.

Blusen er et genbrugsfund, til sølle 20 kr. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har shoppet genbrugstøj, men et par besøg i de lokale genbrugsbutikker hjemme på Fyn, bekræftede mig i, at der faktisk gemmer sig nogle ret gode fund derude. Mine bukser er en gave fra Weekday og jeg har simpelthen ikke kunne finde dem online. Mon ikke de er så nye, at de er lige på trapperne?

Selvom Fyn og mit barndomshjem, er et af de steder, jeg aller bedst kan li’ at være, så glæder jeg mig alligevel ret meget til at blive genforenet med København. Og ikke mindst min lejlighed, mine venner, min søster, som jeg skal ud og spise med i aften. Og i det hele taget glæder jeg mig til at lavet noget andet, end at sidde foran skærmen all day long.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_9361

img_9431

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments