HVOR DE BEDSTE SAMTALER FINDER STED

img_9267

Reklame for Eva Solo

I min familie findes der ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning og selvom jeg til tider synes, at det kan være en anelse irriternede at blive tvunget ud i regn, blæst, sne og frost, så må jeg bare erkende, at jeg nok har taget en del af mentaliteten ind i mit eget voksenliv. F.eks sker det sådan ca. aldrig, at jeg har en dag, hvor jeg ikke kommer uden for en dør. Jeg har altid lært, at frisk luft er kilden til alt godt og det tror jeg faktisk, at der er noget om.

Således endte jeg også med at tilbringe et par timer af min søndag i bidende frost, frisk luft og vind i håret, da mine forældre og jeg begav os en tur ud i skoven, hvor vi heldigvis fandt læ og ro.

img_9234

Heldigvis har jeg lige indgået endnu et lille samarbejde med vine venner Eva Solo, fordi de netop har lanceret en helt ny To Go-kop, som har fået det fine navn, Urban To Go. Jeg indrømmer gerne, at nok var bevidstheden om, at jeg havde en lækker og varm kop kaffe at varme mig på, der fik mig overtalt til at komme ud.

Men når det så er sagt, så fortryder man jo aldrig sådan en gåtur med kaffe og en man holder af. Det er altid der, man har de bedste samtaler og får vendt ting, som man nok aldrig ville få gjort, hvis man var blevet siddende hjemme i sofaen. Jeg elsker mine gåture med min mor og hvis jeg skal sætte det helt på spidsen, så er det også altid der, at jeg bliver inspireret og får nye gode idèer. Vi vender også de mere alvorlige ting og vi kan endda også diskutere – og hvis bølgerne kommer til at gå lidt højt, som de jo gør engang imellem, så ender vi også altid med at blive gode venner igen.

Jeg kan faktisk huske, at vi også tog en #walkntalk tilbage i efteråret, hvor vi endte med at gå omkring 10 km. Jeg kan ikke huske hvad vi præcis talte om, men det må næsten have været noget vigtigt 😉

img_9233

Men lad os nu lige tale lidt, om de der nye To Go-Kopper fra Eva Solo, for dem har jeg altså ret meget optur. De af jer, som kender til Eva Solo’s produkter kan måske se, at der også er tale om et helt nyt design. Jeg er vild med det stilrene og simple look og så bliver den selvfølgelig ikke mindre pæn, når toppen består af en fin pastelfarve.

Desuden holder de varme i helt op til 6 timer (!!!) og den aller bedste feature er, at de kan åbne med èn hånd. Det lyder måske ikke så vildt, når jeg lige remser det op, men det betyder faktisk, at man kun behøver at tage èn handske af, når den skal åbnes og det har altså også en værdi, når der er polarkulde over landet 😉

Nu har jeg ikke prøvet det i praksis endnu, men jeg kunne forestille mig, at det bestemt også kunne have sin fordel, når man medbringer koppen på cykelstien. Jeg har i hvert fald tænkt mig at praktisere det, ved at have den liggende i cykelkurven, når jeg drøner ned af Nørrebrogade midt i morgentrafikken.

img_9326

MEN, nu til de ALLER bedste, for sagen er nemlig den, at Eva Solo har givet mig en fin lille afdeling henne på deres webshop, hvor jeg har udvalgt mine favorit To Go-produkter. Er den ikke fin? Her får i 20% rabat på alt det I ser og om der også står derinde, så skal I bare huske at skrive MIEKIRSTINE20 ved check out.

Desuden kører Eva Solo, fra næste uge og frem til d. 28 Marts, en konkurrence henne på Instagram, hvor man kan vinde 1000 kr. til deres webshop. Det kræver blot, at man deler et billede af den nye Urban To Go-kop og hastagger det med #evasolourbantogo. Endnu en god grund til at benytte den rabatkode 😉

img_9301

img_9209

img_9325

img_9349

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments