ÈN UGE, ÈT SÆT TØJ

img_8803Reklamelinks: Suit: Weekday Knit: Togoodtobebasic Sneakers: Nike Air Monarch Bag: Marni 

Reklame for Weekday

Glædelig søndag, Ladies 🖤

Og velkommen et af de indlæg, som der ikke er mange af for tiden – outfitbilleder. Det har hele det her sibiriske kulde-cirkus naturligvis sat sin stopper for. Jeg ved ikke om det bare er mig, der er lidt for optimistisk, men er det ikke som om, at man fornemmer lidt lys for enden af tunnelen? Det er i hvert fald ikke helt så koldt som det har været og vejrudsigterne snakker da også lidt om plus grader. Det kan selvfølgelig også være, at det ikke føles så slemt længere, fordi vi er ved at vænne os til det 😉

Tilbage til mit outfit, for om selvom jeg havde haft mulighed for at skyde billeder alle ugens dage, så havde der ikke været den store variation, for jeg har mere eller mindre været iført ovenstående kombination, hver.evig.eneste.dag. Det her suit har været en helt genial friend in need, fordi det, for det første, er ret pænt og fordi det giver mulighed for at smide en masse lag under, uden at man ser helt proppet ud. Jeg har ikke kunne finde det på Weekday’s webshop endnu, men jeg er sikker på, at det er lige på trapperne.

Hvad I ikke ser på billedet er mine to par strømpebukser, uldundertrøje og langærmede hvide t-shirt (okay, man fornemmer lige kanten). Med hue, halstørklæde og min yndlings puffer jacket udenover, så er det faktisk lykkedes mig ikke at få forfrysninger på mine cykelture. I torsdags, hvor billederne her er fra, gik turen fra Nørrebro og til Vesterbro. En tur jeg normalt kan køre på ingen tid og uden problemer, men som har føltes som et uoverskueligt dagprojekt i denne uge. Sjældent har jeg glædet mig så meget til noget, som jeg gør til forårets kommen. Jeg er helt.færdig.med.vinter.

img_8761

img_8791

img_8784

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments