7 POSITIVE TING VED POLARKULDEN

Jeg er dronningen af brok, når det handler om de kolde temperature, vi oplever lige nu. Det er umuligt for mig ikke at have nedtur over det og at tale om det, for jeg bryder mig virkelig ikke om det. Det gør ondt, alt bliver besværligt, mange ting bliver uoverskuelige og så er det overhovedet slet ikke særlig sjovt at fryse.

Når det så er sagt, for er jeg også fortaler for, at man altid skal fokusere på de positive ting. Også dem, hvor det kan være lidt svært at se dem. For et par dage siden, skulle jeg cykle forholdsvis langt, for at komme til middag med mine veninder. Jeg skulle også have en flaske vin med, som jeg havde tænkt mig at købe på vejen. Det er de færreste supermarkeder, som har deres hvidvin på køl, hvilket altid irriterer mig lidt og da jeg stod der i Netto kl. 18.30 på en iskold og stormende mandag, kunne jeg pludselig se èn positiv ting, i det her kulde-kaos. Jeg havde stadig godt og vel en 10 minutters cykeltur tilbage og det altså var rigeligt til at få kølet de gode drikkevarer

015bb42a082499d30ed44229bb79f06dBilledet er lånt herfra

▪️ Som sagt, skal du medbringe kolde drikkevarer til et middagsselskab, så kan du med fordel tage en ikke-kold vin fra hylden i supermarkedet. Den skal nok få en dejlig kølig, måske endda frossen, temperatur inden du når frem, hvis destinationen ligger mere end en 2-minutters cykeltur væk.

▪️ Bliv hjemme med god samvittighed. Kender I ikke godt det der med, at man skal ud, men egentlig så har man meget mere lyst til at blive hjemme og hygge, men man mangler en god undskyldning?  Her får man serveret den helt gratis, for som de fleste nok har erfaret, så bliver man hverken pæn, selskabelig eller i godt humør af at fryse.

▪️ De store og varme vinterjakker er billige nu og hvis foråret fortsætter sit tempo, så kan den stadig bruges i laaaaang tid. NA-KD har f. eks den her puffer-fætter (reklamelink) til ingen penge og farven minder da lidt om forår.

▪️ Polarkulde giver en ekstra god grund til at købe en rejse mod varmere himmelstrøg. Man skal jo huske at passe på og pleje sig selv og efter en så kold periode, så skriger kroppen efter det. Hvis I gør alvor af det, så husk nu, at I altid får 200 kr. rabat på jeres hotelophold hvis I booker på Booking.com gennem det her link.

▪️ Så er det altså nu, at man skal tage på shopping i evigt og altid overbefolkede Zara. Der er ingen mennesker på strøget.

▪️ Man kan slidt køre ud, uden at møde nogen man kender. Eller man kan i hvert fald sikre sig mod at blive genkendt, hvis man ligesom jeg også har pakket 80% af ansigtet ind i tørklæder og huer.

▪️ Det er mere legalt at drikke lidt ekstra alkohol. Der skal jo noget til, for at holde sig varm.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments