FORÅR MØDER VINTER

img_9121Reklamelinks: Coat: & Other Stories Hoodie: ERDEN X H&M (SIMILAR HERE) Skirt: Monki Boots: & Other Stories Bag: Marni Market

Reklame for & Other Stories

Jeg er tilbage i København, efter et par virkelig skønne dage i Paris og jeg glæder mig sådan til at fortælle lidt mere om, hvad jeg egentlig lavede dernede. Selvom det også var forholdvis koldt på de kanter, så var det ingenting, i forhold til den temperatur, der ramte mig, da jeg kastede mig ud på en løbetur i morges. Jeg kan faktisk virkelig godt li’ at løbe i kulde og især når man tilmed også får serveret den smukkeste solopgang. Men i dag var det altså lige til den gode side og da jeg kom tilbage, var mine hænder så kolde og følelsesløse, at jeg næsten ikke kunne låse døren til min opgang op. Det er lige for meget af det gode 😉

Når alt det så er sagt, så er der jo næsten ikke noget smukkere, end den slags vejr vi er blevet beriget med i dag. Jeg nåede dog kun at nyde det, da jeg var ude og klare et par ærinder. Som I kan se, så var jeg også pakket godt ind og dertil skal i lige tilføje en hue, et kæmpe tørklæde og handsker. Jeg ofrede mig dog og tog det af, for billedets skyld 😉

Desuden afspejler dagens outfit mit nuværende state of mind ganske fint. Jeg har forår på hjernen, men temperaturene vil ikke helt tillade at tage hul på det endnu. Så er der jo ikke andet at gøre, end at forsøge at smugle lidt forår ind i et vinteroutfit. Her får jeg ret godt hjælp af min nye nederdel fra Monki. Jeg har ikke kunne finde den online, men mon ikke den er lige på trapperne.

Jeg bliver næsten også nødt til at nævne min nye taske fra Marni Market, som jeg købte i Paris. Vi havde et meget pakket program og havde lige præcis en halv times fritid. Den udnyttede jeg til at løbe ned til butikken, som forhandler dem. Jeg nåede det lige på et hængende hår, inden de lukkede. En del spurgte ind til den henne på Instastory og det kan jeg godt forstå. Den har også været på min ønskeliste i 100 år. Desværre kun de kun købes i Marni Market-butikker og er umulige at opdrive online. Det er egentlig sjovt hvordan den slags kan skabe en hype, for I kan tro, at jeg næsten var villig til at give min højre arm for at få fat i den, da jeg var i Paris og kunne se, at vores lille halve times fritid begyndte at forsvinde, da programmet begyndte at skride. Det endte heldigvis godt 😉

Jeg kunne skrive i evigheder i dag, for jeg føler at jeg har så mange ting at fortælle. Men det kan jeg jo passende gemme lidt af til i morgen, hvor I selvfølgelig får en fredagshilsen. Nu vil jeg lukke ned og smutte i madklub. Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_9184

img_9136

img_9164

img_9196-kopi

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments