EN STATUS OG ET OUTFIT

img_9019Reklamelinks: Coat: Gina Tricot (old season) Knit: Munthe Trousers: Weekday Sneakers: Ganni Bag: Marni Earring: Anni Lu

Reklame for Munthe og Weekday

I mandags gik jeg all in på Mormor-looket med en mintfarvet stik med fine perler, ternede bukser, toppet med mine favorit-perleøreringe. Præcis derfor følte jeg mig også nødsaget til at tilsætte et par sneakers. Bare for at holde balancen, I ved 😉

Det var en af de dage, hvor jeg sad foran skærmen all day long, for som I nok har bemærket, så har jeg tilbragt de sidste par dage i Paris og det har selvfølgelig også betydet et minimum af skærmtid. Med andre ord, så var der en del der lige skulle klares inden. Om aftenen var jeg et smut på den nye madklub, Food Club, sammen med min veninde. Og selvom jeg var lidt skeptisk overfor buffet-konceptet, så blev jeg virkelig positivt overrasket. Jeg skal nok dele en lille anmeldelse snart 🙂

I skrivende stund er jeg på vej hjem fra byernes by og krydser fingre for at mit fly letter til tiden. Jeg kunne ret godt tænke mig at komme hjem i god nok tid til at kunne få lidt ud af aftenen. I morgen har jeg endnu en af de der opsamlingsdage i sigte, inden jeg om aftenen skal mødes med min madklub. Faktisk en helt særlig madklub, for vi er alle sammen samlet for første gang i et år og så er det tilmed vores 10 år jubilæum. Det er jo slet ikke til at forstå.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_9096

img_9063

img_9096

img_9060

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments