GLIMT FRA HVERDAGEN

Glædelig tirsdag, kære jer 🖤 For mit vedkommende, er det faktisk ikke en helt almindelig tirsdag. I skrivende stund har jeg nemlig den ene fod på vej ud af døren og så snart indlægget her er udgivet, sætter jeg kursen mod lufthavnen. Turen går til Paris, hvor jeg skal på en lille smuttur i forbindelse med et nyt samarbejde.

Det hele er gået lidt stærkt, så jeg har faktisk ikke specielt meget info. Men nogle gange er det jo også det, der udløser det bedste resultat. Jeg kan sige så meget, som at det handler om løb og løbesko. Noget jeg faktisk ikke har skrevet så meget om herinde, den seneste tid. Mest af alt fordi jeg ikke helt har vidst “hvad” jeg skulle skrive, for jeg løber jo bare 😉 Men nu ser det heldigvis ud til, at jeg har fået en interessant vinkel og I hører selvfølgelig nærmere. Indtil da, så husk lige at I kan følge med henne på Insta.

Men nu skal det handle om noget helt andet. Nemlig den sidste uges tid og de små glimt derfra. Også den første uge, efter verdens bedste ferie i Thailand og derfor har mit humør naturligvis været præget af lidt post-vacation-blues. Heldigvis endte den med at blive meget mere rar, hyggelig og begivenhedsrig, end jeg havde forventet og mit humør er igen tilbage på toppen…

Se med engang…

hverdag3Selvom min single-tilværelse ikke lagde op til noget vildt og voldsomt på Valentinsdag, så endte den faktisk med at blive en af de bedste, jeg har haft. De skønne mennesker fra Jane Kønig havde nemlig inviteret Society-B (inkl ledsagere) til middag i deres butik på Gothersgade. Det var sådan en hyggelig aften med skøn skøn mad fra Pastis, snak, vin og en lille quiz, som jeg mirakuløst endte med at vinde (når man ikke har held i kærlighed, I ved;-) )

hverdag4Smukke Mathilde, som jeg også har skrevet lidt om tidligere, arbejder for Jane Kønig og hun havde heldigvis sin lille hundehvalp, Roberta, med. Hun stjal alt opmærksomheden, but who can blame her. Sjældent har jeg set noget SÅ nuttet og jeg kunne slet ikke få øjnene fra hende.

hverdag5Da jeg gennemgik min kamerarulle faldt jeg over det her totalt opsatte, men også ret søde, familieportræt. Det er selvfølgelig hele gruppen, dengang for et par uger siden, hvor vi boede på en lille bounty-ø i Thailand #savn

Men der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget og jeg har faktisk nydt at være hjemme på Nørrebro igen, hvor min lokale grønthandler er proppet med friske grøntsager og fine farver.

hverdag8I Illums underetage har de pyntet en hulens masse søjler med det fineste blomstertapet. Det skal I næsten smutte ind og se, hvis I kommer forbi. Jeg så selvfølgelig straks mit snit til at knipse et billede og bruge det som screensaver på min Iphone.

hverdag1Min hårspænde-samling er snart så stor, at jeg ikke ved hvornår jeg skal opbevare dem. Derfor har jeg investeret i den smukkeste skål fra Studio Arhoj til formålet. De kan selvfølgelig ikke være der allesammen, men det er da et skidt på vejen. Alle spænderne er fra And Copenhagen og huske at I får 20% rabat på alt med koden mie20 til og med på søndag.

hverdag2Selvom Valentinesdag, som sagt, ikke bød på specielt meget romantik, så blev jeg alligvel forkælet, som aldrig før. En hulens masse af mine samarbejdspartnere, havde udset sig muligheden for at give lidt ekstra kærlighed og jeg modtog så mange fine pakker, at det næsten var overvældende. Her endda en lyserød en af slagsen, på vej hjem fra pakkeboksen.

Det sker næsten hver uge, at jeg lige slår et smut forbi Stilleben på Nørreport, for at se om de skulle have fået noget nyt og spændende hjem. I sidste uge faldt jeg over de smukkeste smykke fra Anni Lu, som bare lyser langt væk af forår. De kan endda også købes online, hvis nogen skulle være blevet ligeså forelsket som mig.

hverdag6Weekenden blev brugt på en lidt spontan tur hjem til Fyn. Det betød selvfølgelig et besøg forbi den grønne væg iført en varm og behagelig strik fra Second Female og jeans fra Weekdays nye kollektion.

hverdag7Lørdag morgen stod jeg tidligt op og løb en lang tur i skoven. Jeg er vokset op et stenkast fra den her udsigt og jeg bliver aldrig nogensinde træt af den.

Om eftermiddagen mødtes jeg med to veninder til kaffe og boller på en cafè i down town Middelfart. Der er simpelthen åbnet et hav af hyggelige cafèer i byen, den seneste tid. De har endda fået en H&M. Dengang jeg boede der, der drak vi kaffe i Kvickyls bistro og shoppede i Matas 😉 Det er skønt at se at provinsbyer også kan tage den udvikling, når medierne kun fokuserer på deres nedgang.

Husk at der altid er mange flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments