5 INSTAGRAMPROFILER, JEG ELSKER AT FØLGE

alwaysd

🖤 Always Judging

Så vidt jeg husker, var det Kat, som i sin tid tippede mig om Courtney Trop og lige siden, har hun været en af mine ultimative favoritter. Hun er vanvittig aktiv og har nogle af de længste stories, der findes. Men ikke på den irriterende måde. Nok nærmere på den der måde, hvor man bare vil have mere. Hun er smuk på den skæve måde og stilmæssigt er hun egentlig ret langt fra det, jeg normalt kan li’. Alligvel kan hun bare et eller andet. Hun bor i L.A og hvis man har et særligt forhold til byen, så er det ekstra sjovt at følge med. Da jeg tippede om hende, til min amerikanske venner, sagde de straks noget ala “she’s SO L.A”. Det kan jeg kun gi’ dem ret i og det er slet ikke en dårlig ting.


feedfeed

🖤 The FeedFeed

Profilen, som ALLE foodies og madelskere, SKAL følge. Den er proppet med inspiration og fungerer faktisk også som en slags opskrift-platform. Sagen er nemlig den, at hvis man deler en opskrift, kan man tagge det med #feedfeed og er man heldig, så er det ens billede, der bliver del. Som en lille bonus, så linker de endda til det sted på www, hvor man kan finde de forskellige opskrifter.


mathilde

🖤 Mathilde Augusta Dam

Mathilde er en af dem, som jeg kender i virkeligheden. Hun arbejder nemlig med PR hos Jane König og hun er ligeså sød, som hun ser ud. Derudover har hun også en helt fantastisk Instagramprofil, hvor alt bare er pænt med pænt på. Selv hendes stories er kun pæne. Til tider har jeg undret mig over, om hun nogensinde ser noget grimt 😉 F. eks var det hende, som fik mig overbevist om, at jeg ikke kunne leve videre uden et par Flora kopper fra Royal Copenhagen. Som bonusinfo kan jeg fortælle, at hun lige har fået en lille hundehvalp, som man kun kan blive fuldstændig blød i knæene af.


beautyh

🖤 Beautyhero

Hvis man er til pæne skønhedsprodukter og #badeværelsesgoals, så bliver man nødt til at følge med henne hos Beautyhero, som jo også er en ret fantastisk webshop. Jeg tror faktisk at det er den profil, som jeg gemmer flest billeder fra, for de fleste af dem minder mig om, hvilke produkter jeg skal ønske mig og hvordan jeg kan style dem, som jeg allerede har.


astrid

🖤 Astridkbh

Astridkbh har jeg vist nok anbefalet en gang eller to tidligere, men når man kigger på billederne, forstår man så ikke godt hvorfor? Hun er endda en af mine veninder og jeg har endda været så heldig at være et af objekterne på hendes billeder et par gange. Det er f. eks mig, der står i den og kigger ud på Københavns tage 🙂 Desuden har hun også lært mig, at der findes en hel verdens for såkaldte instagrammere der mødes på aller tider af døgnet, alle steder i verden for at udforske forskellige locations i jagten på de gode billeder.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments