OM WEEKENDEN OG FORÅRSFORNEMMELSER

img_8989Reklamelinks: Knit: Second Female (in stores soon) Jeans: Weekday Shoes: Ganni Bag: Gucci Hariclips: & Copenhagen

Reklame for Second Female

Er det bare mig, der er ved at blive skør eller har I også kunne fornemme, de første små forårstegn, her de sidste par dage? Selvom det stadig er koldt og selvom jorden altid er våd og grim, så er der altså noget helt magisk over de lysere dage og det der med at kunne mærke solen varme, når den endelig skinner på en. Jeg får nærmest helt kriller i maven, ved tanken om den tid vi går i møde. Måske er jeg også ekstra forårskåd i år, fordi jeg nærmest gik glip hele hele foråret sidste år, da jeg havde travlt med at rejse verden rundt.

Som sagt endte jeg med at tage en lille spontan tur til Fyn her i weekenden og selvom det måske var lidt fjollet, fordi jeg egentlig skal tilbringe ret meget tid på den her side af storebælt, de næste mange uger, så har det alligvel vist sig at være en vanvittig god beslutning. Lørdag morgen stod jeg op ved 8 tiden og hoppede i løbetøjet som det første. Skoven og vandet viste sin magi og alt var fuldstændig stille og bare helt enorm smuk. Resten af dagen tilbragte jeg med min barndomsveninde og meget snart, er jeg allerede på vej hjem mod København igen. På tirsdag går turen til byernes by, Paris, så jeg tænkte, at jeg hellere lige måtte nå hjem og pakke min kuffert ud, inden den skulle pakkes igen.

Billederne her er også fra i går, hvor jeg var hoppet i den strik, der pt. er min favorit. Den er blød, varm og noget af det fineste i farven. Mine jeans er en gave fra Weekday, i forbindelse med jeres nye jeans-kollektion og jeg er sikker på, at I kommer til at se dem mange gange herinde. Jeg skulle lige vænne mig til de helt straight fit, men det tog ingen tid og nu bliver jeg bare mere og mere vild med dem.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_8944

img_8969

img_8950

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments