ER DET BARE MIG ELLER…

download

▪️  Er Adam Levine, forsangeren i Maroon Five’s, stemme ikke en lille smule irriterende? Jeg kunne egentlig godt li’ dem, da jeg var yngre, men det er altså som om, at lyden har ændret sig de seneste år og er blevet øreskærende nasal. Jeg ender altså med at må skrue ned eller skifte kanal, når den bliver spillet i radioen.

▪️ Tager sidste og nuværende sæson af Broen virkelig kegler her til sidst? I begyndelsen var jeg skuffet, kedede mig og syntes egentlig at den var fyldt den ene krimi-klichè efter den anden. Pludselig tog den den der drejning, som jeg i hvert fald ikke havde set komme, og nu kan jeg slet ikke vente med at se hvad der kommer til at ske i aften.

▪️ Skal vi vædde med, at 70% af Danmarks piger kommer til at være iført Ganni’s nye smukke blomsterprint i løbet af de kommende måneder.

▪️ Rejser alle ikke til Marrakech lige for tiden? Det var jo også på min 2018-rejse-bucket-list og sidder faktisk også kigger billetter sammen med min veninde, as we speak. Men skal jo nødigt gå glip af noget 😉

▪️ Er det ikke som om, at de franske personer i film og serier altid hedder Ètienne eller Francois?

▪️ Har Gina Tricot igen igen formået at lave et lille masterpiece af en forårstop, som heldigvis snart kommer i butikkerne? Det sværeste bliver et vælge et print, for alle fire er fine. (reklamelink)

▪️ Kunne man måske også mistænke dem for at have lånt lidt inspiration hos Gucci til den her taske? Den er ellers pæn 😉 (reklamelinks)

▪️ Har I heller aldrig prøvet at glemme og spise? Mangel på appetit og det den slags, det kan jeg forstå, men at glemme og spise. Det forstår jeg altså ikke at man kan.

▪️ Har I også en tendens til at lade jer rive lige lovligt meget med på en hype? For mig skete det så sent som i fredags, hvor Nike’s Air Monarch-model pludselig lagde internettet net. Fordi de både er vanvittig seje og fordi prisen er så lav, at jeg først troede at det var en fejl, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at de skulle hjem til mig. Da jeg så opdagede, at de nærmest var udsolgt over hele linjen, så mangler man dem jo rigtig meget, ik? Zalando reddede mig heldigvis på målstregen. (reklamelinks)

▪️ Er det fuldstændig umuligt at finde et godt løbe/sportsarmbånd til en Iphone plus-model. Jeg har ledt og ledt og det kan altså undre mig, at nogen ikke har set i et hul i markedet. De findes og jeg har også købt nogle stykke, men de falder alle sammen af efter tre skridt og er bare i virkelig dårlig kvalitet. Måske egner den lille Ipad store telefon sig bare ikke til at komme med på løbeturen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments