SØSTRENE GRENES NYE INTERIØRKOLLEKTION

grene7

I kraft af mit lille blogger-job, så er jeg jo så heldig at få tilsendt en pressemeddelelse i ny og næ. Eller det bliver faktisk til en hel del, i løbet af en dag og jeg må indrømme, at det er langt de færreste, som jeg overhovedet når at åbne. Men engang imellem dumper der en ind, hvor det næsten føles lidt som juleaften. Sådan er det altid når dem fra Søstrene Grene kommer og især dem, hvor de afslører deres kommende interiørkollektioner, som de jo er begyndt at lave et par gange om året.

For et par uger siden landede forårskollektionen i min indbakke og nu er vi endelig kommet til den dag, hvor jeg rent faktisk må dele dem med jer. De skriver selv om kollektionen, at “den består af bløde former og tekstiler i fine, afdæmpede farver” og at de “endnu en gang valgt at inddrage naturlige materialer som træ og rattan i sortimentet”. De skriver også at “Farvet glas er en boligtendens, som søstrene tror særligt på denne kommende sæson, hvorfor både vaser og små møbler med glasdetaljer er at finde i kollektionen”. 

Personligt synes jeg, at de igen har formået at lave en virkelig fin kollektion, hvor nogle af tiden helt store tendenser indgår og priserne bliver selvfølgelig holdt i bedste Søstrene Grene-stil. Jeg må dog også indrømme, at det ikke er den stærkeste vi har set fra dem, men stadig pæn. Nogle af de ting, som jeg helt sikkert selv skal ud og have fat i, er vaserne og især dem i farvet glas.

Det hele bliver sat til salg i butikkerne d. 1 Marts med undtagelse af bænken – Den lander først d. 15 Marts.

Hvad synes I om kollektionen? 

grene5

grene8

grene2

grene1

grene3

grene4

grene6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments