DEN KOLDESTE DAG I MIT LIV

img_8860Reklamelinks: Coat: Modstrøm Knit: Munthe Skirt: Monki Boots: & Other Stories Bag: Gucci

Reklame for Mostrøm, Munthe og & Other Stories

Glædelig lillefredag, kære venner. Kan I mærke weekenden nærme sig? Det kan I tro, at jeg kan og jeg har det nærmest også sådan lidt søndags-agtigt i kroppen. I går var jeg til valentines-dinner med Jane Kønig, Society-B og ikke mindst, min veninde, Line, som var min valentinesdate. Det var sådan en god aften, med masser af vin, hygge og god mad. Desuden var der også en lille quiz og guess what? Jeg endte med at vinde den. Tro det eller ej, men det er faktisk første gang i hele mit liv, at jeg har vundet noget.

I det hele taget, var det en ret god dag, i går. Omend den koldeste i mit liv. Hvis I følger med henne på Insta story, så så I måske også, at jeg tilbragte min morgen et sted i Nordhavnen, indhyllet i lyserød røg kun iført undertøj og ingen sko (!!). Fik jeg sagt, at vi var udenfor og det var omkring 0 grader? Selvom det var forholdsvis hurtigt overstået, så er det nok den koldeste oplevelse, jeg har haft til dato og det krævede mange timer under tæppet, en del kopper te og et langt varmt bad, før jeg blev mig selv igen. Godt at jeg ikke skal på den slags jobs hver dag. Men for pokker hvor jeg bare glæder mig til at dele resultatet med jer. Det kan jeg heldigvis også meget snart.

Dagen i dag kommer til at stå på en del skærmtid og arbejde på hjemmekontoret, en tur i fitness for første gang i flere uger og senere skal jeg mødes med et par veninder til en torsdagsdrink. Jeg håber sådan, at jeg måske også lige kan nå at smutte forbi & Other Stories, for de har simpelthen fået den smukkeste kjole hjem (reklamelink) som jeg slet ikke kan lade være med at tænke på. En forårsgarderobe uden den, vil føles helt forkert 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_8888

img_8873

img_8895

img_8839

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments