I FEBRUAR SKAL JEG

Så kom vi endelig på den anden side af januar og selvom jeg virkelig går ind for, at man skal nyde hver eneste dag, så må jeg ærligt talt indrømme, at jeg havde det ret meget sådan her da vi nåede omkring d. 20. Februar har jeg altid godt kunne li’. Det er her at lyset så småt begynder at komme tilbage og de første forårstegn melder sin ankomst.

Når det så er sagt, så har jeg lidt svært ved at forstå, at det rent faktisk er februar, fordi jeg sidder her i 33 graders varme. Selvom jeg kun har været her i godt tre dage, så har jeg næsten allerede glemt hvordan vinter egentlig føles. Det gider jeg heller ikke at tænke på, de næste mange dage 😉

Men hjem skal jeg jo på et tidspunkt og heldigvis er det hjem til en masse gode ting. Se selv engang 🖤

667be7302e772a19a7991b043118bb50Billede lånt herfra

▪️ Heldigvis tilbringe de første par uger i Thailand med sol, varme, pad Thai og og friske kokosnødder.

▪️  Lave en af mine hidtil største og sejeste kampagner. Glæder mig til at dele mere med jer.

▪️  Fejre min skønne mutti’s 60-års fødselsdag. Faktisk er den også anledningen til, at vi er rejst herned, hele flokken.

▪️  Begynde at udvide min forårsgarderobe en lille smule. Det kunne meget vel blive med den her smukke og ret budgetvenlige kjole eller drømmeskoene fra Ganni (reklamelinks)

▪️  Helt sikkert have prøvet den nye madklub, Food Club. Normalt er jeg ikke specielt stor fan af buffet-konceptet, men det her lyder altså ret spændende. Og så må man endda medbringe sine egne drikkevarer!

▪️ På jagt efter en arkitektlampe og det må meget gerne være en lyserød en af slagsen. Hvis I har set en et sted, så må I endelig sige til.

▪️  Lede efter rejser, for måske tager jeg på en tur til de varme lande igen i Marts. Men kun måske.

▪️ Jeg får lyst til at skrive spise en masse fastelavnsboller, men jeg kan egentlig slet ik li’ dem, så den springer jeg nok over.

▪️  Færdiggøre den store guide til HBO og Netflix, som jeg arbejder på. Den bliver lang. Rigtig lang og det er næsten lidt skræmmende at tænke på, hvor mange serier jeg egentlig har set i løbet af de sidste par år.

▪️  Have lagt aller sidste hånd på projekt-oprydning og opdatering af boligsituationen. Hvis resultatet endte med at blive bare halv så pænt som ovenstående, så ville jeg være lykkelig.

hvad har I af planer?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments