LØRDAG PÅ VILLAVEJEN

img_8136Reklamelinks: Coat: Topshop (On sale) Knit: Second Female (online soon) Jeans: Monki Boots: & Other Stories Bag: Marni Earrings: Anni Lu

Reklame for Second Female og & Other Stories

Et lille glimt fra dengang, jeg stadig var i Danmark. Eller nærmere bestemt fra i lørdags på en villavej i Vanløse. Det meste af dagen blev brugt på at fejre min lille nevø, som fyldte 4 år i fredags. I øvrigt en begivenhed, der fik mig til at indse, at der virkelig er noget som snakken, når folk siger, at de ikke forstå hvor tiden er blevet af, når snakken falder på deres børns alder. Jeg husker det som om det var i går, at han blev født på en kold og snefuld januar-dag.

Det er min søde mor, der står bag kameraet på billederne her og hun blev ved med at sige, at jeg lignede en prinsesse. Det skal en mor selvfølgelig sige om sin datter, men jeg godt godt se, at mit valg af jakke giver lidt royale vibes og de bliver nok ikke mindre af de fine perleøreringe. Jakken er i øvrigt på udsalg lige her, hvis nogen skulle mange en ternet jakke.

Jeg vil smutte igen, for indlægget her er faktisk planlagt. Noget af det sidste jeg lige nåede i lufthavnen, inden jeg gik om bord på flyvet til Thailand-land. Der kommer ikke webshop-favoirites op i dag, men jeg lover, at den nok skal komme op i løbet af ugen.

Kan I have en skøn mandag 🖤

img_8106

img_8148

img_8182

img_8156

img_8110

img_8154

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments