MINE 12 SÆRHEDER

Hvis I læser med herinde, sådan forholdsvis jævnligt, så kender I nok allerede lidt til Julie. Hun er min veninde, wify, parter in crime (næsten)nabo og er et af de mennesker, jeg griner aller mest sammen med, sender ny musik til, snakker om serier med og ringer til, når jeg lander i et dilemma.

I mandags havde vi en Mie/Julie-dag og her kom vi bl.a til at tale lidt om de mærkelige vaner, vi hver især har. Okay, nok mest mig, for jeg er sgu nok en smule mærkelig. Eller jeg har i hvert fald en del særheder. Julie er vanvittig god til at spotte dem og også enormt god til at grine af dem (sammen med mig, selvfølgelig) men samtidig elsker jeg hende også for at acceptere dem og leve med dem. Vi blev enige om, at der egentlig var nok af slagsen til at de kunne udgøre en lille liste herinde. Så den får I her og nu vil jeg bare give ordet videre til Julie 🖤

julie2


Mie og jeg bruger rigtig meget tid sammen. Så meget tid, at vi virkelig lægger mærke til hinandens finurlige vaner i hverdagen. Vores venskab er meget ærligt, og derfor har vi ingen problemer med at påpege hinandens, til tider, lidt særlige måder at gribe hverdagen an på. Da Mie og jeg blev enige om, at jeg skulle skrive den her lille liste, var det derfor helt uden forbehold, for jeg skammer mig nemlig aldrig selv, når Mie påpeger mine quirky ways.

Jeg får højest lidt røde kinder, og for det meste så giver det mig stof til eftertanke, og nogle gange bliver jeg endda lidt stolt. For hvor ens liv da man var lille, ofte gik ud på at ligne alle andre, så er man som voksen egentlig mest tilfreds med ikke at ligne alle andre. Og det kan ens vaner i den grad være med til at understrege. Jeg ved at Mie er enig med mine små betragtninger, for vi griner altid af vores vaner, og bruger meget tid på at tale om dem, og om hvordan de mon er opstået.

Derfor er det mig en stor fornøjelse at kaste lys over Mies vidunderlige vaner, da de bringer mig megen morskab, og jeg på ingen måde ville være dem foruden. Det er nemlig disse vaner, og især hendes måde at være ærlig omkring dem på, der gør Mie til det fantastiske menneske hun er.

julie1


▪️ Mie spiser ikke grøntsager der er kogte. Hun ELSKER alt der er grønt, og grøntsager og frugt udgør nok 70% af hendes daglige menu, men har du kastet grøntsagerne i en gryde med kogende vand, så kan du godt glemme det.

▪️  Mie er glad for solen, men så snart den skinner igennem ting (vinduer, gardiner, persienner, døråbninger osv.) så får hun the creeps.

▪️ I hendes flugt fra solen kan hun derfor ende helt ude på armlændet, når vi kører i bus sammen. Hun flytter aldrig sæde, for det ville jo fjerne hyggen i at sidde ved siden af hinanden <3

▪️ Mie kan ikke gå nogle steder uden at hun har snacks med i form af nødder, rosiner, mandler, æbler osv. Især peanuts er hendes helt store lifesaver. Og på trods af at peanuts nok er den største internationale spise, så har hun altid en pose med på rejser.

▪️ Mie kan ikke dele vandflasker – i det hele taget, så har hun det stramt med vandflasker der er mere end 10 minutter gamle.

▪️ Mie er 3 milliarder år om at komme ud af døren. Dette får jeg ofte at føle som en anden utålmodig ægtemand, da vi altid følges hjem fra sociale ting, fordi vi bor om hjørnet fra hinanden.

▪️ Hvis vi eksempelvis har været til madklub, så kan jeg stå med al tøjet på og nærmest nå op på en kropstemperatur på 40 grader, fordi Mie lige skal fortælle om den nye serie hun er startet på i mens hun tager sko på.

▪️ Mie skal have et glas vand til maden – også selvom at der er andre drikkevarer på bordet. Det er ikke altid at hun drikker af vandet, men det skal være der.

▪️ Mie SKAL have noget sødt efter et måltid. Om det så er en is med tre kugler eller en läkerol er sådan set underordnet.

▪️ Mie kan ikke lide kød, der smager for meget af det dyr, det kommer fra – her taler vi ged, får, and, rensdyr m.fl.

▪️ Mie skal have ketchup som sideorder til nærmest al den mad hun indtager – primært aftenmåltider, bevares. Det er ikke fordi hun sprøjter det ud over maden, som en anden gødningsspreder – bare sådan en lille klat på siden af tallerkenen til at dyppe i.

▪️  Jeg tror at ketchuppen er lidt ligesom det der glas vand, jeg nævnte ovenfor. Det skal ligesom bare være der – hvis nu lysten skulle melde sig. Better to be safe than sorry..   

▪️  Mie kærlighed til Rema er større end de flestes. Da det kom frem at Rema ville åbne på Nørrebro, så glædede Mie sig så meget, at vi nærmest var ved at købe hende et kalenderlys, så hun kunne tælle dagene ned til åbningsdagen.

🖤 Bonusinfo: Mie fandt sig selv, ved et tilfælde (siger hun), til åbningsfesten på Rema på jagtvejen kl. 9.30 en helt almindelig hverdagsmorgen… 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments