EN HELT PERFEKT FRIDAG

img_8051Reklamelink: Med min partner in crime, det hvide lyn fra Mustang

Der er mange ting i mit liv, som jeg værdsætter, men noget af det aller bedste er, at jeg har mulighed for at planlægge min tid som det passer mig, hver eneste dag. Næsten. I går udnyttede jeg den mulighed godt og grundigt og tilbragte de fleste dagstimer med min veninde, Julie, som havde taget en fridag, fra sit travle arbejdsliv. En Mie/Julie-dag, kalder vi det. Selvom det var koldt som bare pokker og nærmest umuligt at opholde sig udenfor, så havde vi de hyggeligste timer, hvor vi mest af alt udnyttede, at vi bor i en ret så skøn by.

img_7975

Vi mødtes sidst på formiddagen i den nye Tivoli Food Hall, hvor ingen af os havde være før. Jeg havde ikke de store forventinger til stedet, men blev virkelig positivt overrasket. Der var vanvittig hyggeligt og der var nærmest sådan en lidt hjemlig stemning. Normalt synes jeg, at food halls kan være lidt kaotiske og faktisk ikke specielt hyggelige. Sådan var det bestemt ikke her og udvalget af spisesteder kan man heller ikke klage over.

Reklame • Vi spiste frokost og morgenmad på islandske Glò, som er lidt af et mekka, hvis man elsker farverig og sund mad. De har også en restaurant i Magasins kælder, som jeg også har besøgt tidligere. Vi fik salat, smoothie bowl friske juicer og kaffe med havremælk. Godt med vitaminer, I ved 😉 Det var super lækkert og er klart et sted, jeg kommer til at besøge igen (og igen)

img_8065

img_8071Efter maden tog vi et smut ind på strøget, hvor vi kiggede i lidt butikker. Vi var bl.a i Monki og hvis I lige kunne bruge et godt tip, så kan jeg fortælle, at butikken oppe ved rådhuspladsen lukker til April og derfor har de 50% på alt. Også nye varer. Reklamelink: Jeg købte den her fine denim-kjole, som jeg var få sekunder fra at klikke hjem fra deres webshop aftenen inden. Hvor heldig kan man være.

Vi var også et smut i Elgiganten, fordi jeg skulle købe et nyt objektiv, men endte med at gå igen, fordi deres kundeservice var så dårlig.

Timerne fløj derudaf og da klokken var midt på eftermiddagen, måtte vi indse, at kulden var ved at vinde over os og jeg havde jo også lidt et arbejde der skulle passes.

img_7994Reklamelinks: Coat: Gina Tricot Jumper: ERDEM X H&M Skirt: Mads Nørgaard Stockings: Sneaky fox Boots: & Other Stories Bag: Marni 

Elsker virkelig den slags dage – også selvom det krævede, at jeg tog et par aftentimer foran computeren. Det er det hele værd. Lige for tiden snakker Julie og jeg ret meget over det der med at værdsætte de små ting i hverdagen. Jeg kan ærligt talt godt gå lidt død i det hele, her i vintermånederne. Eller føle, at jeg mangler noget. Udfordringer og oplevelser. Dagene ligner på mange måder hinanden og man kommer ind i det der trivielle hamsterhjul.

Jeg forsøger dog hele tiden, at minde mig selv om, at det faktisk er helt okay at have det sådan i engang imellem. Man skal jo også være i stand til at mærke forskellen mellem de kedelige og de spændende perioder i livet. Balance, i ved. Og når man så engang imellem trænger til en dag, som skiller sig ud fra mængden, så kan man jo tage sådan en, som vi gjorde i går.

img_7980

img_8032

img_8073

img_8008

img_8059

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments