VINTERFARVER, STATUS OG OPRYDNING

img_7792Reklamelinks: Coat: & Other Stories Knit: Toogoodtobebasic Skirt: Nümph Stockings: Sneakyfox Boots: & Other Stories Bag: Gucci

Reklame for & Other Stories og Nümph

Hola Chicas 🖤

Som I nok ved, så er jeg blevet glad for farver, som aldrig før, men jeg indrømmer også gerne, at jeg kæmper en lille kamp for tiden, når det kommer til at undgå de mørke toner i mine outfits. For let’s face it, det er altså bare lidt nemmere, at hoppe i et par sorte jeans og den sorte dunjakke, når vejret er gråt og kedeligt. I dag formåede jeg dog at knække koden og det er nok takket være min nye og fine glimmernederdel fra Nümph. Takket være min helt enormt tykke bamse-vinterjakke, formåede jeg endda også at holde varmen. Rent win/win.

I skrivende stund, sidder jeg lige hjemme på mit lille office og ordner lidt arbejde. Om meget snart sætter jeg kursen ind mod byen i Magasin, hvor jeg har et lille job. Det skal I nok høre mere om. Det minder mig i øvrigt også om, at den der januar-stilhed er ved at være slut – min kalender begynder i hvert fald at være fyldt op igen. Det er intet mindre end helt perfekt timing, for jeg er mere eller mindre ved at være nået til bunds, med den der oprydning af min lejlighed, som jeg har snakket så meget om, de seneste uger.

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange ting jeg har smidt ud og solgt og det har gjort en verden til forskel. I går havde jeg besøg af min søster og det første hun sagde, da hun trådte ind i mit lille hjem, var noget ala “gud, hvor er her tomt”. Tomt er her nu ikke, men hvis I havde set hvor mange ting der stod rundt omkring før, så ville I nok give hende ret. Jeg overvejer faktisk lidt, om jeg skal lave en lille oprydnings-guide, for der er overraskende mange af jer, som har spurgt ind til projektet.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_7876

img_7826

img_7797

img_7822

img_7805

img_7872

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments