EN NY STRIK OG MANGEL PÅ DRAMA

img_7707Reklamelinks: Jacket: Envii Knit: & Other Stories Jeans: Monki Socks: Gucci Sneakers: Air Max 97 Bag: Gucci

Glædelig søndag, kære jer!

Har I nydt weekenden? Min har været fuldstændig som jeg forventede; Stille, rolig, afslappende og uden nogen som helst spændende at berette om. Det er sjovt med den her årstid, for på en måde er det som om, at alting går i stå og at tilværelsen er èn lang og lige streg, uden nogen som helst former for udsving. Dagene går ligesom bare og èn del af mig er ved at dø af kedsomhed, mens en anden del faktisk synes, at det er ganske rart med ro og fred. Men kender I det der med, at der sker så få interessante ting, at det første man tænker på om morgenen, er det, som der skete i den serie man så aftenen for inden? Det er story of my life lige for tiden.

Heldigvis giver den slags ro også masser af plads til at tænke og ikke mindst drømme. F. eks tilbringer jeg ekstra meget tid henne på Momondo, hvor jeg sonderer terrænet for kommende rejser. Både de realistiske af slagsen og dem, som nok ender med at forblive drømme.

Noget der også indikerer en mangel på begivenheder, farver og pænt lys, er, at jeg ikke har opdateret min Instagram i en uge. Jeg kan næsten ikke huske hvornår det sidst er sket. Måske sidste år i Januar? 😉  Heldigvis er der kun et par uger til, at jeg rejser til Thailand, så mon ikke jeg får brudt stilheden med friske farver, palmer og kokosnødder?

Og nu vi snakker om farver, så bliver jeg også nødt til også at nævne min helt nye strik fra & Other Stories, som jeg er iført på denne iskolde søndag. Normalt har jeg jo et princip om ikke at gå i sort tøj, men da jeg besøgte butikken i sidste uge, faldt jeg over den her, og følte lidt, at jeg ikke havde noget valg. Den er simpel, klassisk, varm og alligvel lidt anderledes, end alt andet jeg har i min garderobe. Jeg kan ikke finde den inde på deres webshop, men mon ikke den lander derinde snart? Den er i hvert fald fra deres nye kollektion.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_7727

img_7688

img_7721

img_7699

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments