OM GENGANGERE OG VANVID

img_7577Reklamelinks: Jacket: Gina Tricot Jumper: Sportmax (in nude hereSkirt: Mads Nørgaard (on sale) Socks: Gucci Boots: & Other Stories Bag: Marni

Reklame for Mads Nørgaard

Glædelig lillefredag, kære jer <3

Billederne her er fra i tirsdags, hvor jeg var til et lille event inde i byen. Når jeg kigger på dem kommer jeg til at tænke på, at èn ting er sikkert når vi kommer til denne tid på året og det er, at jeg mere eller mindre har det samme tøj på hver eneste dag. Selvfølgelig med små ændringer hist og her, men der er en del gengangere.

Det skyldes følgende to ting: 1. Jeg går totalt død i min garderobe, fordi jeg er helt færdig med vinterting og har kun lyst til at gå i sommerkjoler og 2. Jeg finder altid nogle enkelte favoritter, fordi de både er pæne, varme og praktiske.

Lige for tiden er det min grå sweatshirt fra Sportmax, som har vist sig at være et genialt køb. Jeg købte den henne hos MyLèontine for nogle måneder siden. Den er desværre udsolgt nu, men findes i en fin nude farve henne hos Farfetch. Min puffer jacket fra Gina Tricot har også vist sig at blive lidt af en favorit. Den går jo ligesom til det hele og så er den varm på den der måde, hvor der slet ikke går en vind igennem. De eneste dage hvor jeg ikke bruger den, er dem hvor jeg ikke skal cykle og dem er der jo ikke mange af, når man bor i København.

Og vi bliver næsten også nødt til lige at snakke om mine strømper. Mine Gucci-strømper. Nogle af jer så dem måske også henne på min Instra story den anden dag? Jeg er for alvor blevet ramt af den der Gucci-bølge og elsker deres “over the top-stil” hvor der slet ikke er nogen begrænsninger for farvekombinationer og skøre sammensætninger. Selvom en del af mig synes, at det er fuldstændigt hul i hovedet og tæt på det rene vanvid at kaste så mange penge efter et par strømper, så er jeg vanvittig glad for dem og har bare lyst til at have dem på hele tiden. Næste opgave bliver at finde ud af hvordan jeg vasker dem, for de skal jo ikke behandles som et par almindelige strømper 😉

img_7654

img_7581

img_7640

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments