ER DET BARE MIG, ELLER..

giphy

▪️ Eller er Justin Timberlakes nye Single, Filthy, sådan en, som liiiige skal høres et par gange? Faktisk startede jeg med at blive en lille smule skuffet, det indrømmer jeg gerne. Men den vokser på mig gang på gang og her til morgen tog jeg den lige tre gange på løbebåndet og fire gange på cykelstien, da jeg kørte ind til byen nu hænger den fast i hovedet på mig. På den gode måde.

▪️ Føles det ikke som om, at halvdelen af landet er på Bali eller i Thailand lige nu?

▪️ Har I også ting derhjemme, hvor I slet ikke kan forstår, at I faktisk syntes, at at det var pænt for forholdsvis kort tid siden? Sådan har jeg det lidt med mine spisebordsstole. Nu synes jeg bare, at de ligner en billig kopi af Arne Jakobsen.

▪️ Er det der med boligindretning egentlig ikke lidt af jungle og faktisk ret svært? Jeg vil hjertens gerne investere i klassiske ting, men jeg aner jo ikke, om jeg bliver træt af at se på dem om et år og så er det jo begrænset hvor mange penge det kan betale sig at bruge.

▪️ Er det ikke lidt hul i hovedet, at en taskestrop (EN TASKESTROP) kan koste 4100 kr.? Den er da pæn, ja, men firetusindkroner-pæn, det er den altså ikke.

▪️ Har I også altid lyst til at brænde jeres vinterjakker når vi når den sidste halvdel af vinteren?

▪️ Bliver I også altid meget mere fristet til at købe noget, når I finder ud af, at der kun er èn tilbage eller når en ekspedient fortæller, at noget er liiiige ved at blive udsolgt?

▪️ Kan I heller aldrig sove, når det er fuldmåne?

▪️ Kan I også godt finde på at spise det samme til aftensmad tre dage i træk?

▪️ Kan man andet, end elske Rachel fra Årgang 0?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments