MANDAG, DU MILDE

img_7559Reklamelinks: Coat: Gina Tricot Jumper: Sportmax Shirt: Second Female Jeans: Monki Boots: & Other Stories Sunnies: Le Specs Bag: Gucci

Reklame for Second Female og & Other Stories

Glædelig mandag, kære venner!

Det føles helt fjollet, hvis jeg ikke skulle starte indlægget med at snakke lidt om vejret. For hold.nu.op hvor har det dog været fantastiske her de sidste par dage. Faktisk så fantastisk, at det næsten har fået mig til at kunne lide vinter. Og når det så bare er så klart og vindstille, så bemærker man jo slet ikke kulden. Mere af det, tak!

Men nok om vejret. Billederne her er fra tidligere i dag, hvor jeg har været på farten. I ved, sådan en dag hvor man skal fra A til B til C og til D. Første stop var hos Retouch, hvor jeg fik endnu en behandling i min jagt på en bedre hud. Det var en af de skrappe, som får min hud til at skalle helt sindsygt om nogle dage. Jeg har heldigvis prøvet den èn gang før og har sjældent prøvet noget så effektivt. I kan se lidt mere henne i min story på Insta.

Næste stop var hos Sliders på Vesterbro. Det er jo mig, der styrer deres sociale medier, så jeg skulle bare lige være med på dagens shoot og catche up efter nytår. De øvrige punkter var noget med de her billeder, endnu et besøg i Silvan (mit andet hjem, these days) og en tur i Føtex. Ret mandagsagtigt, men med højt sol og godt humør, så gik det som smut.

Kan I have en skøn aften 🖤

img_7535

img_7489

img_7541

img_7513

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments