OM SØNDAG, SOL OG LAG PÅ LAG

img_7346Reklamelinks: Jacket: Meotine (on sale) Hoodie: ERDEMXH&M Dress: Co’Couture Jeans: Monki Shoes: Ganni Bag: Gucci Hat: Made by my dear mom (similar here

Reklame for Co’couture

Hola chicas! Har I haft en god solskinssøndag? 

Da vejrguderne lovede kulde og frost, så var jeg klar til at pakke min kuffert og rejse mod varmere himmelstrøg lige med det samme. Jeg er bare ikke et vintermenneske. Men tænk sig engang, jeg endte faktisk med at blive helt overrasket, da jeg bevægede mig ud af min dør i dag. For jo, ganske rigtigt, så var det blevet p**** koldt, men det var samtidig helt klart, vindstille og solen skinnede så skarpt, at jeg var nødsaget til at løbe op i min lejlighed igen og hente mine solbriller (så er det bare fedt at bo på 4. sal 🙄). Med andre ord kan jeg altså konkludere, at smukt vintervejr altså ER bedre end 8 grader, gråvejr og fugt.

Jeg har lyst til at skrive noget med, hvad jeg har lavet i dag, men det er faktisk lidt svært, for nu er klokken snart 18 og tiden er egentlig bare forsvundet og gået en lille smule for stærk. Mest af alt har det nok bare være en meget søndagsagtig søndag. Jeg har trænet, handlet, støvsuget, blogget, besvaret et par mails og mødtes med Kat, for at skyde de her billeder. Egentlig havde jeg også planer om at fortsætte mit oprydningsprojekt, men det er vist udskudt til i morgen 😉

Som I kan se, har jeg haft lag på lag på lag på. Jeg fryser så meget, at jeg ikke har noget andet valg og hvis jeg skal nævne noget positivt ved alt det her vinter-halløj, så er det, at det tillader kjoler over jeans. En ting, som vi deler vandende, men som jeg personligt er ret vild med.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_7416

img_7442

img_7349

img_7428

img_7383

img_7407

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments