OM HVERDAG, SOLBRILLER OG BAMSEJAKKEN

img_7323Reklamelinks: Coat: & Other Stories Knit: Machè Jeans: 2nd One Shoes: Ganni Bag: A.P.C Scarf: & Copenhagen Sunnies: Le Specs

Reklame for & Other Stories, Machè og 2ND One

Hermed et par glimt fra dagen i går, hvor hverdagen for alvor vendte tilbage. Og tak for det. Jul, ferie og afslapning er bestemt noget jeg holder af, men hverdagen er nu engang det bedste jeg ved. Vejret lagde også godt ud, med høj sol i den sparsomme tid, den er oppe. Speaking of solen, så kan jeg anbefale at følge med på den her side, hvis man gerne vil have lidt daglig optur, her i de mørke måneder.

Det var også en udemærket anledning til at få brugt mine smarte solbriller fra Le Specs. Jeg har altid haft det lidt sjovt med dem, for på en måde er de så grimme, at de er pæne. Ikke desto mindre, så har jeg jagtet dem siden sensommeren, men de har mere eller mindre været udsolgt over alt.

Da jeg var I Singapore i November blev Rikke også besat af dem. Især fordi Kat ser så vanvittig godt ud med dem) og på nul komma fem, fandt hun dem på en Australsk webshop. Vi klikkede begge et par hjem til Singapore, men de blev først leveret da jeg var tilbage i Danmark. Heldigvis skulle Ricky hjem på juleferie, hvor hun lige kunne finde plads til dem i kufferten. Med andre ord, har de været ret lang tid under vejs, så de skal på så snart muligheden byder sig 🙂

Men tilbage til dagen i går; udover at mødes med katten hjemme på Nørrebro, hvor vi lige catchede up og skød de her billeder, brugte jeg det meste af dagen sammen med mig selv. Jeg havde også et hurtigt møde inde i byen og det var det. Efter et par uger, hvor jeg har været omgivet af mennesker konstant, så trænger jeg lidt til noget me-time. Derfor bliver dagen i dag lidt i samme dur. Også med et hurtigt møde inde i byen 😉

Kan I have en skøn onsdag 

img_7267

img_7292

img_7281-kopi

img_7271

img_7313

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments