FREDAGSHILSEN OG FREDAGSOUTFIT

img_7174Reklamelinks: Knit: Munthe Jeans: Monki Bag: Gucci Beanie: Made by my mom

Reklame for Munthe

Tænk engang, at det er fredag i dag! Det mærker man slet ikke, i de her skøre dage mellem jul og nytår, hvor det hele bare flyder lidt sammen. En mærkelig, men også en ret rar tid. Jeg er stadig på Fyn og på mange måder føles det som evigheder siden, at jeg sidst har været hjemme i min lejlighed og i min hverdag.

Men nu er det også ved at være slut. I morgen går turen nemlig tilbage til København, hvor jeg lige skal have styr på alt det der med nytårsaften. Jeg skal som sådan ikke klare så meget andet, end drikkevarer og et outfit, men det tager jo også lidt tid 😉

Billederne her er fra tidligere i dag, hvor solen kiggede så fint frem. Dog kunne de også have været fra en af de andre dage i ugen, for jeg har mere eller mindre boet et det her outfit. Mine yndlingsjeans, kombineret med den fineste strik. Man kan næsten ikke blive andet end glad over den gule farve.

Og hvad siger I til min hue? Det er simpelthen min dygtige mor, som lige har strikket den sammen, på et par dage. Egentlig havde hun først lave en til min søster, men da hun så misundelsen i mine øjne, kunne hun godt se, at det krævede endnu en. Vi kan nok ikke helt løbe fra, at den er en smule inspireret af Ganni’s hypede version (reklamelink) men det bliver den jo ikke mindre pæn af.

Kan I have en skøn aften derude 

img_7144

img_7198

img_7142

img_7189

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments