ER DET BARE MIG, ELLER..

giphy

♥ Er der ikke gået lidt sport i at synes, at nytårsaften er overvurderet og evigt skuffende? Selv kan jeg nu ret godt li’ den – det er jo hvad man gør det til. Forventer man årtiets fest, så er det klart, at man bliver skuffet, men hvis man bare ser det som en hyggelig aften med god mad og drikke, i selskab med gode mennesker, så skal der jo ret meget til før det går galt.

♥ Vil det være vanvittigt rart, hvis der var en fast caps lock-funktion på Iphone? Således, at man ikke skal trykke den ned, hver.gang.man.skriver.et.bogstav. (eller har jeg måske overset en god funktion her?)

♥ Forstår man godt, at den her er kommet på udsalg? (reklamelink)

♥ Føles det ikke altid lidt meningsløst at underskive på de der touch-skærme, når man får udleveret sin pakke hos GLS? INGEN kan jo læse hvad der står og man ender ender jo altid med bare at få lave en streg med et par bølger.

♥ Kommer I også altid i lidt af et dilemma, når I skal ringe på, på en dørtelefon, men sekundet inden, bliver afbrudt af en person, der komme og åbner døren indefra og selv skal ud. På en måde virker det lidt åndssvagt at ringe på, nu hvor døren er åbent, men det den anden side, så føles det også lidt som at komme uanmeldt, hvis man ikke ringer på.

♥ Ligner Drake ikke Ross fra Friends en lille smule?

♥ Er der ikke noget ret magisk over den her tid mellem jul og nytår. Det der med, at året lakker mod enden og man ser tilbage på alt det man har oplevet og opnået? Man gør sig tanker om den kommende tid og sætter nye mål. Jeg ender i hvert fald altid med at føle mig helt inspireret og top-klar på til at starte på en frisk.

♥ Er I også altid lidt nervøse, når I opdaterer jeres telefon eller computer?

♥ Har I også, på et eller andet tidspunkt I jeres liv, haft diskussionen om, hvor vidt at vejr-appen på Iphone viser 20% risiko for regn eller at det kommer til at regne 20% af tiden? Jeg stemmer for det første. Så sent som for et par dage siden, påstod min mor at det var det sidste.

♥ Er det kun folk, som bor på et slot, der har mulighed for at købe sådan en fætter her? (reklamelink)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments