TORSDAGSTIP: ALT TIL INGEN PENGE

aliex

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE

Hej venner og glædelig torsdag. Faktisk er det jo ikke hvilken som helst dag i dag – det er årets korteste hvilket også betyder, at det begynder at gå den rigtige vej i morgen. Det er da noget at fejre 🙂

Men nok om det, for nu skal det handle om noget andet ret lækkert. Nemlig AliExpress. Nogle af jer kender det sikkert allerede og nogle har måske aldrig hørt om det før? Til de af jer, som hører til sidstnævnte kan jeg fortælle, at det er et sted på nettet, hvor man mere eller mindre kan købt alt og tilmed til ingen penge. Faktisk må man lige spørge sig selv nogle gange om det rent faktisk kan passe. Det var Kat, som introducerede mig til det og siden er da, er der blev klikket lidt for mange ting hjem.

Der er ikke èn eneste af de ting I ser herover, som koster over 100 kr. Desuden er det hele også i klassisk Asien-stil. Alt findes i Hello Kitty-tema, størrelserne er mikro små og mange ting har man måske set nogle andre lave før. Den grønne kjole (nummer 2) ligner sjovt nok den her lidt meget, men koster en tiende del af prisen. Fordi det skal sendes fra den anden side af verden, har de fleste ting en leveringstid på 27-40 dage. Til gengæld er det gratis.

Jeg har samlet et lille udvalg af de bedste ting jeg kunne finde derinde og flere af dem er allerede på vej i min retning. Det eneste negative jeg kan komme i tanke om er, at det er den vildeste tidsrøver, for når man først går i gang, er det som om at udvalget og mulighederne er uendelige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments