SEKS PLUSSER OG SEKS MINUSSER I 2017

Tænk sig engang, at året efterhånden er ved at være slut. Faktisk er der kun en lille uge tilbage og så skriver vi 2018. I dag tog jeg også hul på det første tilbagebliks-indlæg, som jeg plejer at diske op med herinde. Midt i det hele slog det mig, at jeg egentlig også fik lyst til at lave et lille indlæg, hvor jeg kigger tilbage på året, sådan mere overordnet og med verdens som hovedperson. Selvfølgelig set med mine øjne. Så det får I her. Seks gode ting og seks knapt så gode ting. I skal være mere end velkomne til at smide en kommentar med hvad I husker bedst fra året? Hvad enten det er på godt eller ondt <3

2017

♥ Plus: Det har været et vanvittigt godt musik-år og der er et hav af fantastiske (og meget unge) artister, som har fået deres gennembrud. Post Malone, Khalid, Dua Lipa for blot at nævne et par stykker. Det var også året, hvor der endelig var nye og helt fantastiske albums fra Lana Del Ray og Taylor Swift.

♥ Minus: Til gengæld var det også året, hvor den dansk musikscene nærmest blev overtaget af unge drenge, som skriver mærkelig musik med autotunede stemmer og tekster og kriminalitet. Jeg er bare ikke fan. Heldigvis kom der ikke så meget nyt fra TopGunn 😉


♥ Plus: Gucci og hele deres univers. Normalt er jeg egentlig ikke så opdateret på de der helt store modehuse, men Gucci har været umulige at komme udenom i år.  Jeg har været fuldstændig tryllebundet af deres univers, som har været fyldt med blomster og fantastiske farver. Noget man også har kunne se i hele modebilledet og jeg er vild med det. De slutter også lige af med at kaste den her fantastiske taske (reklamelink) på markedet som har fået mig til at overveje at hæve hele min opsparing.

♥ Minus: Statement t-shirts tog helt overhånd og jeg har til tider følt, at det kunne være umuligt at finde en smart t-shirt uden et plat statement. Gina Tricot lavede bl.a den her (reklamelink) og NA-KD forsøgte sig med den her (reklamelink) Måske var det også bare året, hvor jeg blev for gammel til den slags 😉


♥ Plus: Serier! Det har jo været et helt fantastisk år på serie-fronten og personligt er jeg blevet besat af den ene efter den anden. Dem jeg nok nok kommer til at huske bedst er Big Little Lies, 13 Reasons Why, The handmaids tale og den afsluttende sæson af GIRLS.

♥ Minus: Donald Trump blev indsat som præsident og har ikke lavet andet end at sætte ild til alverdens ulmende konfliker siden. Mere er der vist ikke at sige til det.


♥Plus: #metoo-kampagnen skabte girlpower over hele verden og fik sat en stopper for nogle rigtig slemme syndere derude. For slet ikke at nævne, at den belyste en en stor promlematik. Hurra for det.

♥ Minus: Instagram blev meget mindre sjov. De lavede om I deres algoritme og begyndte at bestemme hvad jeg skulle se og hvornår jeg skulle se det. Der gik for meget business i den og jeg savner virkelig den gamle version.


♥ Plus: Blogger og influenter-business har fortsat vækst og mulighederne er blevet større, bedre betalt og i det hele taget er der bare kommet mere retfærdighed og ikke mindst respekt.

♥ Minus: Der kom samtidig nye retningslinjer for markedføring på blogs og sociale medier. Det er i sig selv rigtig fint, men de skabte forvirring og frustration hos de fleste af os. Til gengæld nåede forbrugerombudsmanden lige at komme med et nyt, opdateret og noget mere forståeligt udspil her til sidst.


♥ Plus: WOLT kom til Danmark og hurra hvor har de reddet min dag mange gange. Billig og lynhurtig levering, vanvittig god service og et udvalg af mad, der bare bliver bedre og bedre. Jeg har sagt det før, men hvis I ikke har prøvet det endnu, så husk at I får 75 kr. i rabat på jeres første bestilling, hvis I bruger koden Miekirstine.

♥ Minus: Vejret! Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at 2017 på ingen måde har været et godt vejrår. Sommeren kom aldrig og efteråret blæste væk. Så snakker vi ikke mere om det.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments