ER DET BARE MIG, ELLER..

giphy

Indeholder reklamelinks

 ♥ Er det ikke som om, at man slet ikke sparer noget tid ved at købe sin julegaver online længere? Det er selvfølgelig de lange køer på posthusene og diverse pakkeshops, jeg snakker om. Alene i den her uge, har jeg nok brugt omkring 2 timer på the waiting-in-line-game. På den tid, var jeg altså kommet ret langt inde på strøget.

 ♥ Er den her liste over 13 ting, som kunne være rart at slippe for i 2018 virkelig sjov? Punkt 9 og 11 er som tyvstjålet fra mine tanker.

 ♥ Er det ikke mere koldt i år, end det plejer at være i December?

 ♥ Er det sidste afsnit i en serie altid lidt længere end de andre? Som om at de aldrig helt kan få det afsluttet inden for den normale tidsramme.

 ♥ Ligner den her taske ikke lidt en taske, som nogen andre vist lavede først?

 ♥ Har man ikke meget mere appetit når det er koldt? Jeg føler virkelig at jeg er sulten hele tiden og der skal meget mere til at gøre mig mæt.

 ♥ Er det fuldstændig vanvittigt, at republikaneren, Roy Moore, kun lige med nød og næppe tabte valget i Alabama i tirsdags? Manden er anklaget for jeg ved ikke hvor mange helt forkerte ting og alligvel fik han næsten halvdelen af stemmerne (!!) #verdeneraflave

 ♥ Føles det ikke som om, at der er blevet født flere børn i 2017 end hvad der sammenlagt er blevet født de foregående 10 år?

 ♥ Bliver Taylor Swifft’s nye album bedre og bedre dag for dag?

 ♥ Føles det ikke helt enormt dumt at betale fuld pris for noget, nu om dage, med alle de rabatkoder, der konstant er i omløb?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments