WEEKEND, GLØGG OG NOGET OM AT VÆRE ALENE

img_6753Reklamelinks: Jacket: Meotine Knit: Stella Nova Trousers: Munthe Boots: Timberland Bag: Gucci Beanie: Soulland

Reklame for Stella Nova, Munthe og Timberland

Shizzel manner, det er blevet koldt. Som i sådan helt-ind-til-knoglerne-koldt. Heldigvis har jeg den her fantastiske Meotine-jakke til at holde mig varm. Den ser måske ikke ud af specielt meget, men jeg kan love jer for, at der ikke går en vind igennem eller en chill-factor igennem. Den har nemlig den dejligste og varmeste pels indeni, som tilmed kan tages af, hvis det nogensinde når det en dag bliver lunt igen. Derudover matcher den jo mine bukser fra Munthe ret så godt. Hvad siger I til dem? I kan tro, at jeg har optur over dem. De har faktisk floreret i mine tanker lige siden jeg så dem i Munthes showroom tilbage i foråret. Den opmærksomme læser ved hvordan jeg har det med leo-print og det her, er nok noget nær det pæneste, jeg har set til dato.

Billederne er som sagt fra i går – fra de få timer, jeg forlod min lejlighed. Det eneste jeg havde på programmet var nemlig at mødes med mine veninder til et glas gløgg. Gløgg er det eneste, der får mig til at bryde min regel om ikke at drikke alkohol før kl. 16. Elsker seriøst det skidt!

I kan tro at resten af dagen var festlig. Eller noget. Jeg var nemlig hjemme. Alene. På en lørdag. Det er altså altid lidt mærkeligt, hvis jeg skal være ærlig. Men engang imellem sker der jo det, at man ikke er inviteret til julefrokost, fest eller middag. Heldigvis elsker jeg at være alene og brugte tiden på at rydde lidt op, arbejde lidt, lave en opskrift, som jeg også deler herinde i den kommende uge. Alt sammen ville være helt normalt og føles lidt mindre stenet, hvis det var tirsdag 😉

I dag har jeg haft besøg af min mor og vi har hygget til den store guldmedalje. I morgen bliver det endnu bedre, for der sætter vi nemlig kursen mod Sverige, hvor vi skal besøge Falkenberg Strandbad. Jeg tror faktisk ikke, at jeg kan komme i tanke om noget, jeg hellere vil.

Kan I have en skøn aften derude 

img_6731

img_6709

img_6738

img_6756

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments