TIRSDAGSTIP: SKRÆDDERSYEDE VITAMINER OG EN LÆKKER RABAT

img_6545Sponsoreret af TakeDaily

Glædelig tirsdag, kære jer ♥

Nu skal det handle om et lille tip, som jeg har glædet mig rigtig meget til at dele med. Den opmærksomme læser husker måske, at jeg allerede fortalte lidt om TakeDaily for et lille års-tid siden? Men konceptet er så genialt, at jeg med glæde gør det igen.

Kort fortalt, så er TakeDaily en perfekt lille hjælper i hverdagen, som jeg selv er den lykkelige bruger af. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes, at det kan være lidt svært at navigere rundt i kosttilskud. Der findes jo en million af slagsen og nogen siger, at det er vigtigt at få noget af A mens andre mener, at det er vigtigst at få noget af B. I bund og grund er vi alle forskellige, lever forskellige liv med forskellig kost og motionsvaner. Men den ting som vi nok alle har til fælles er, at vi gerne vil passe på os selv og leve så sundt som muligt.

Med TakeDaily slipper man for at bekymre sig om, om man nu og får det, som man har brug for. Man får  ganske enkelt skræddersyet sine daglige kosttilskud, så de passer perfekt til ens personlige behov. Det foregår ved, at man smutter herhen og svarer på et par spørgsmål om kost, motion og livsstil. Herefter bliver der sat et lille kosttilskudssæt sammen, som man bestiller og modtager hver eneste måned. Det koster kun 149 kr. om måneden, hvilket hurtigt kan betale sig, når man tænker på hvad alle de forskellige vitaminer og tilskud koster på apotektet. Jeg er fan.

Derudover er jeg også ret vild med hele deres visuelle univers. Pillerne kommer i den fineste pakke, som er personaliseret med navn og beskrivelse af vitaminerne. Skal man ud og rejse eller på weekendtur, så kan man også snildt klippe et par pakker ud. Som cherry on top, så har hver lille pakke også et fint lille budskab på bagsiden, som man næsten kun kan blive glad af.

Er man I tvivl om noget, så tilbyder TakeDaily i øvrigt gratis rådgivning. Både via mail og telefon 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RABAT TIL JER

Men nu til det aller bedste; sagen er nemlig den, at jeg har fået mulighed for at give en lækker rabat , så I kan prøve hvor nemt og lækkert det er. Tro mig, I vil ikke fortryde det. I skal selvfølgelig bare smutte hen og tage vitamintesten og når I bestiller skal I bruge koden koden MKR2017, så får I halv pris på jeres første bestilling.

Den gælder dog kun for nye kunder og kan bruges helt frem til d. 28/12.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments