OM MANDAG, STRIBER OG MIN FINESTE FRAKKE

img_1662

Reklamelinks: Coat: 2ND DAY (SIMILAR HERE) T-shirt: Munthe Trousers: Gina Tricot Beanie: Soulland Shoes: Ganni Bag: Marni

I går landede jeg igen i København efter et par rolige dage på Fyn. Vintervejret viste sig fra sin smukkeste side og selvom det bestemt også har sin charme, så savner jeg virkelig (helt vanvittigt meget) de varme temperature i Asien. Jeg er og bliver et sommer menneske. Heldigvis har jeg en god og stor jakkesamling, som heldigvis gør kulden lidt nemmere at holde ud. En af mine favoritter er klart den her smukke lavendel-fætter fra2 2ND DAY, som er fra sidste vinters kollektion. Benetton har lavet en, som minder ret meget om den og som tilmed også er lidt billigere 🙂

Jeg brugte min mandag på noget så spændende som en tiltrængt oprydning af min lejlighed, regnskab og en tur ned til The Powder Room, hvor jeg fik fyldt mine vipper op. Efter et par uger med sol, varme og ikke mindst mange daglige svømmeture, var det virkelig tiltrængt.

Om aftenen kom min veninde Julie på besøg og vi fik vendt verdenssituationen. Alt sammen over en omgang Take Away fra gode gamle WOLT. California Kitchen, som er en af mine absolutte favoritter, er kommet på og det kan altså godt gå hen og tage overhånd for mig 😉 Husk at I stadig får 75 kr. på jeres første WOLT-bestilling med koden Miekirstine.

I skrivende stund sidder jeg med en kop kaffe og venter på, at jeg får besøg af et par håndværkere. Radiatoren i mit soveværelser virker ikke og når når den bygning jeg bor i heller ikke er top-isoleret, så kan I næsten selv gætte hvor koldt det er derinde. Det bliver i hvert fald godt at få fixet. Om en times tid skal jeg op og træne og ved middagstid smutter jeg ind til Tivoli, hvor Eva Solo har inviteret på nytårs-styling og frokost. Det skal nok blive en fin dag.

Kan I nyde jeres 

img_1697
img_1657
img_1704
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments