FRØKEN HIMMELBLÅ

img_2991Reklamelinks: Coat: Gina Tricot t-shirt: Zara (old) Knit: Munthe Jeans: Mads Nørgaard Shoes: Ganni Bag: Marni 

Go’ søndag morgen alle zusammen!

De fleste af jer sidder nok med en kop kaffe og nyder en rolig morgen – hvis I overhovedet er kommet så langt endnu. Det er ikke lige tilfældet for mig, for som sagt står dagen i dag på Tradono market og det betyder også, at jeg har været oppe på den grimme side af kl. 7 for at få styr på det hele. Håber virkelig, at vi ses senere  Heldigvis var det ikke så slemt at komme op, for jeg gik tidligt i seng i går, da jeg var træt og dvask, efter at have festet og danset til lang ud på natten i fredags, hvor min veninde, Julie, holdte et brag af en 30-års fødselsdag i fredags.

Billederne her er fra en dag tidligere på ugen, hvor jeg havde et par ærinder inde i byen. En helt typisk hverdag og et helt typisk hverdagsoutfit. Kombinationen af den himmelblå og beige farve har jeg altid haft det ret optur over og så synes jeg også at de fungerer ganske fint med jeans. Og de der jeans ik, dem kan jeg slet ikke få nok af og jeg bruger dem nærmest hver anden dag.

Nu må jeg hellere se at lukke ned og komme afsted mod papirhallen. Jeg kan mærke at det bliver rigtig godt. Eller det skal det blive, for jeg har som altid pakket en million milliard ting og er top-klar til at lege købmand.

Kan I have en skøn dag derude 

img_3030

img_2978

img_3059

img_2993

img_3020

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments