OM TERN, STRIK OG ET LILLE SPØRGSMÅL

img_2940Reklamelinks: Coat: Topshop Knit: Stig P Jeans: Monki Bag: Just Female Shoes: Ganni

Hali halo, kæreste jer  Det er blevet onsdag formiddag og jeg har efterhånden været i gang i lang tid. Mit ur ringede på den grimme side af kl. 6 for I dag er en af de dage, hvor jeg liiige skal holde tungen lige i munden, for at nå det hele. Pt. er jeg fastbundet til mit skrivebord, hvor jeg krydser min to-do-liste af. Senere skal jeg ind til byen og deltage i et par events. Nogle af dem, som lød lidt for gode til, at jeg kunne takke nej. Efterfølgende skal hurtigt hjem og vende, for i aften står på fest og middag med Bloggers Delight. Hvem kan sige nej til en fest på en onsdag?

Derudover burde jeg også snart begynde at undersøge hvor jeg skal bo, når jeg tager til Bali i næste uge. De første tre dage er jeg helt alene og har egentlig bare planer om at komme lidt i zen, arbejde en smule og bare nyde varmen. Jeg har ikke engang besluttet, hvor på øen, jeg skal bosætte mig. Hvis I har noget I kan anbefale, så må I endelig ikke hold jer tilbage!!

Billederne her er fra i mandags, hvor jeg var hoppet i efterårs fra top til tå 😉 Min fine jakke fra Topshop er endelig kommet online. Sidst var I flere der spurgte til et link og hvad I ønsker skal I få. Strikken er også en ny favorit og er ligeså varm og blød, som den ser ud. Selvom jeg, som sagt, snart tikker af til de varme lande, så har jeg arbejdet lidt på at opdatere min striksamling her den sidste uges tid. Det inkluderer bl.a  den her flotte sag og så sidder jeg lidt og venter på en ny rabatkode til NA-KD, så jeg kan få endnu mere rabat på de her bukser. De har siddet fat i mine tanker i lidt for lang tid nu.

Kan I have en skøn dag derude 

img_2839

img_2900

img_2926

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments