I NOVEMBER SKAL JEG

Åh November! Selvom jeg altid har været fortaler for, at man skal nyde hver evig eneste time, dag og tid på året, så må jeg simpelthen indrømme, at jeg aldrig har været og aldrig bliver, den store November-fan. Alle andre måneder kan jeg se det positive i, men lige November er bare lang, mørk, kold, grå og en smule trist.

MEN så stopper jeg også klynkeriet, for jeg er jo i den situation, at jeg egentlig bare kan smutte væk fra det hele hvis jeg har lyst. Og ved I hvad? Det har jeg også tænkt mig at gøre 🙂 Det bærer månedens liste selvfølgelig også lidt præg af. Men jeg har også andre ting på programmet og helt almindelig ønsker som altid og det kan I læse meget mere om herunder.

I November skal jeg…

november

Indeholder affiliatelinks

♥ Flygte fra gråvejr, kulde, regn og blæst, når den sidste halvdel af måneden skal tilbringes i Asiens varme. Først en uge på Bali og derefter Singapore. Faktisk har jeg lige ændret min flybillet, så jeg rejser lidt tidligere end planlagt. Det var ikke nogen svær beslutning, da kulden for alvor meldte sin ankomst i den her uge.

♥ Mødes min ynglings Asiat i Bali-land og så selvfølgelig også Kat, hvor vi skal have det for lækkert, tage flotte billeder, spise Bali-mad, drikke friske kokosnødder og så selvfølgelig kolde øl.

♥ Fejre min veninde Julies 30-års fødselsdag med et brag af en fest.

♥ Købe den her fine fine kjole, når den forhåbentlig snart lander i butikkerne.

♥ Sælge ud af min garderobe igen igen, til Tradono loppemarked d. 12. Af alle markeder, jeg nogensinde har deltaget i, er Tradono’s absolut  det bedste.

♥ Investere i et par nye sneakers. Pt. er jeg mest hooked på Air Max 97 i den fine lyserøde farve. Men den her farve lokker altså også lidt.

♥ I biografen og se Mens vi lever. I det hele taget går jeg alt for sjælden i biografen og kunne ret godt tænke mig at lave om på det. Tidligere var jeg god til at tage en visning i dagstimerne og så gøre det alene. Så virker lidt mindre som et projekt, man skal sætte en hel aften af til.

♥ Se Riverdale på Netflix færdig, så jeg kan få den ud af mit system. Den fylder irriterende meget i mit hoved og på mange måder er den så plat og dårlig, at det virkelig irriterer mig.

♥ Lave en opskrift her til bloggen. Jeg er gået helt i stå på den font og det går mig virkelig på. Jeg må lige se at komme tilbage i gamet.

♥ Spise på en af mine italienske favoritter. Rossopomodro. Det er faktisk allerede i aften, hvor de har inviteret til prøvesmagning af deres julemenu. Jo, November starter ganske fint.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments