DEN FØRSTE VINTERDAG

img_2543Reklamelinks: Jacket: Kjær København Knit: & Other Stories Trousers: 2ND onBag: Gucci Shoes: Ganni

Sådan så jeg ud i mandags, hvor vi vist nok fik det, der var årets første vinterdag. Det var jo SÅ koldt og jeg havde fået alt alt for lidt tøj på. Mest af alt kan jeg næsten ikke overskue, at det er ved at være slut med de bare ankler og så er det hele altså bare lidt nemmere, hvis man ikke skal huske vanter, hue og halstørklæde, hver eneste gang man skal ud af døren. Det er de fleste af jer nok enige i? Og appropos, de vanter, huer og tørklæder, så tænker jeg at lave en lille collage med en masse af den slags, meget snart.

Men når solen og varmen ikke gider at lyse dagen op, så må man jo finde noget andet, der kan gøre det og det må man sige at den her jakke kan. Er den ikke fin?? Man kan næsten ikke blive andet end glad af farven. Og selvom man ikke skulle tro det, så passer den faktisk utroligt godt sammen med en masse andre farver. Inden jeg skulle ud af døren prøvede jeg den både med gul, lilla og blå. Jeg endte dog med rød, fordi jeg bare aldrig får nok af at se kombinationen af rød og lyserød.

I skrivende stund sidder jeg og lægger en sidste hånd på dagens arbejde og om to sekunder hopper jeg i et lidt mere festligt outfit. Jeg er nemlig inviteret på middag på Rossopomodoro sammen med Impression PR og en håndfuld andre bloggere. Det er et af de steder, som aldrig nogensinde skuffer og det satser jeg heller ikke på at det kommer til i dag.

Kan I have en skøn aften derude 

img_2591

img_2510

img_2591

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments