KAN VI TALE LIDT OM #38

giphy

♥ Om det her er en joke eller helt seriøst?

♥ At Gina Tricot snart disker op med efterårets pæneste kjole. Skal man snart til en julefrokost eller to, så kan den nok også redde en tøjkrise eller to.

♥ At det sgu da efterhånden snart er dumt at købe noget til fuld pris med alle de lagersalg og rabatkoder, man konstant blive bombarderet med. I dag kan man f. eks spare 20% på nærmest alt henne hos Boozt. Meget rart, men lidt irriterende for mig, når jeg nu klikkede den her fantastiske kjole hjem for et par dage siden.

♥ Hvor sindsygt irriterende det er, når man skal se noget henne hos DR og det der lille spinnende hjul kontant kommer frem og får verdens mest spændende hjul til at gå i stå.

♥ At ordet “kæresten” egentlig er lidt irriterende. “Det der vil kæresten blive rigtig glad for”. Nej, det vil DIN kæreste blive rigtig glad for.

♥ At det nok ikke er helt smart at komme den her udtalelse i offentligheden. I så fald ber’ man næsten om en shit storm.

♥ Riverdale på Netflix. Har I set den? Jeg har snart slugt hele 1. sæson på en uge og kan stadig ikke finde ud af om jeg elsker den eller om den er vanvittig plat. Men uanset hvad, så ville jeg være totalt forelsket i Jughead (ham i gif’en) hvis jeg var 18 år.

♥ Hvor grimme de her sko egentlig er og hvor godt Kat alligvel formår at rocke dem.

Den vinterjakke, som jeg lige har klikket hjem. Elsker, elsker, ELSKER den.

♥ Royal Copenhagen-fans to the next level.

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments