OM TIRSDAGSTING OG EN NY JAKKE

img_3233Reklamelinks: Coat: Topshop Shirt: Modström Jeans: Mads Nørgaard Shoes: Flattered Bag: Gucci

Hola chicas og rigtig glædelig onsdag ♥

I har været noget stille herinde de sidste par dage og jeg er ret sikker på, at det skyldes efterårsferien. Det er selvfølgelig helt forståeligt og i dag trækker jeg også selv stikket og smutter til Fyn i et par dage. Jeg tager min lille nevø, Vilfred, med og det er første gang, at jeg selv skal køre i tog med ham i 2 timer. Jeg håber at det kommer til at gå fint og at jeg ikke glemmer hans kuffert eller at vi rammer ulvetimen på den grimme måde. Han er heldigvis sød og sjov langt størstedelen af tiden, så det satser jeg også på, at han er i dag.

Billederne her er fra i går, hvor jeg lige var et smut inde i byen. Bl.a for at mødes med Lily, fordi jeg skulle købe de her fantastiske Ganni-sko, som hun tilmed solgte til en ret god pris på sin webshop. Jeg smuttede også lige forbi Topshop på strøget, hvor jeg faldt over den her fantastiske jakke. Ved hjælp af Instagrams nye og ret geniale afstemnings-funktion spurgte jeg jer om jeg skulle købe den eller ej. Det syntes 84% af jer, at jeg skulle, så jeg slog til 😉

Om eftermiddagen var jeg ude og drikke en kaffe og vende verdens situtationen med hende her. Det var vanvittigt hyggeligt og hyggen fortsatte til langt ud på aftenen, hvor jeg var i madklub til langt ud på natten. Nu vil jeg hoppe i træningstøjet og snuppe en træningstime, inden den står på en halv arbejdsdag, hvor der er et par ting, der skal lukkes og slukkes.

Kan I have en skøn dag ♥

img_3271

img_3243

img_3286

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments