GLIMT FRA HVERDAGEN

Så gik der sørme endnu en god håndfuld dage, hvor kamerarullen igen er blevet fyldt med en masse små glimt. Det har været en periode, med fart over feltet. Nok også lidt for meget, hvis jeg skal være ærlig. I sidste uge forsvandt halvdelen af dagene, fordi jeg havde travl med at rejse rundt i det sydsvenske. Den her uge er lidt i samme dur, fordi jeg rejser til Amsterdam i morgen tidlig og dermed mister en “almindelig” hverdag. Det har betydet, at jeg har skulle løbe ekstra stærkt de sidste par dage, samtidig med, at der også har været en del møder og events.

Men hva’ pokker, det er jo alt sammen noget jeg gerne vil og hvis jeg ikke når det hele, så er der jo ikke nogen, som dør af det. Hvis jeg bliver stresset på den der hjerte-banken-måde, så plejer jeg altid at minde mig selv om, at jeg arbejder med døde ting. Den hjælper næsten hver gang 😉

Men nok om om åh-så-travle-dage. Det er jo egentlig noget af det mest irriterende at høre om. Her får I lige et par glimt fra den seneste tid, for der har faktisk været ret mange fine stunder ♥

4d5e9f77-2425-4718-9b59-ab5cd9b01ce8Jeg har simpelthen opdaget, at der findes en kæmpe bananvæg en spytklat fra min lejlighed. Det kommer jeg nok til at udnyttet på et par outfitbilleder i fremtiden. 

hverdag5I sidste uge spillede Rolling Stones i Parken og det skulle min far og jeg selvfølgelig ikke gå glip af. Heller ikke selvom vi efterhånden har set dem en del gange og at billetterne kostede det hvide ud af øjnene. Elsker glæden i min farmands øjne. Mon ikke det også er fordi han lige har fået i ny kasket 😉 

hverdag1I mandags startede jeg ugen med et besøg hos The Powder Room, hvor jeg fik lavet en god opfyldning af mine vipper. Jeg har hoppet i den lækreste og bløde strik fra & Other Stories (reklamelink)

Jeg var også et smut forbi Stella Nova’s showroom for at kigge på den kommende kollektion. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg var ved at få kaffen galt i halsen, for den er virkelig noget af det pæneste, jeg længe har set. Jeg tror faktisk, at jeg kunne se mig selv i 80% af tingene, men det var især den lyserøde kjole, der gjorde mig helt blød i knæene. 

4f91f27a-f179-44e8-a688-be1aa3050587Et lille glimt fra onsdagens lange løbetur, som bl.a gik forbi havnen, hvor jeg igen fik glæden af at se solen gå op over København. ELSKER de morgener. 

hverdag4Jeg har været forbi Mads Nørgaard’s showroom, for at kigge på deres fantastiske forårskollektion. ALT var pænt og kommer uden tvivl til at skulle have fingrene i den fine lyserøde og ternede kjole.

Så er jeg også blevet lidt forelsket i toiletterne på Gemyse i Tivoli. Der er godt nok ikke verdens bedste fotolys. Til gengæld er alt andet pænt. 

hverdag6Og lige lidt mere guld fra Mads Nørgaard. Tjek lige den farvekombination, altså. 

Reklame: (jeg har fået spillet i gave) Mit yndlingsspil, HINT, er endelig kommet i en ny udgave og det har jeg selvfølgelig udnyttet. Desværre er min familie ikke ligeså spilleglade som jeg er, så lige nu er jeg på jagt efter nogen, der godt vil spille det med mig.

5c6c5dc8-bfb8-4600-8dac-d6cf68a80b67Jeg har været til event med Estèe Lauder i forbindelse med 25års jubilæret for deres kamp mod brystkræft. Lige nu kører de faktisk en kampagne henne på deres site, hvor alt salget af en håndfuld udvalgte produkter går Støt brysterne i Danmark. Det kan I læse meget mere om HER. Jeg tænker også at lave et lille indlæg om det snart, for at gøre lidt mere opmærksom på det. 

hverdag2Fra en solskinsdag på Nørrebro og morgenmaden fra førnævnte event med Estèe Lauder. 

150afb37-1e43-4b3f-9a8d-340211affe64Det her må næsten være det mest fotograferede spots i Nyhavn og det forstår man jo godt. Farverne er fantatiske og endda også i tusmørke, en tidlig onsdag morgen, hvor det her billede er taget. 

hverdag3Tænk engang, at sidste uge bød på hele to konceter. Da jeg var yngre, var det nærmest standard, men jeg er godt nok faldet lidt af på den, de seneste på år. I fredags var det Mew på Store Vega og selvom jeg har været til så mange af deres koncerter, at jeg er stoppet med at tælle, så var det en helt fantastisk oplevelse. 

8433c2fb-bc32-4c56-a097-35c4bf90f830I går var dagen hvor jeg fik fornøjelsen af at blive sluset ind i et lukket tivoli. Dr. Hauscha havde nemlig inviteret på frokost på Gemyse og en spændende gennemgang af deres make up-kollektion. 

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt og følge mig på farten henne på Instagram ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments