OM MANDAGE, SOL OG YNDLINGSFARVER

img_1797Reklamelinks: Jacket: Monki Knit: & Other Stories Jeans: 2nd one Shoes: Flattered bag: Marni Sunnies: Ace & Tate Earrings: By Caroline Abel

Hold nu fast for et lækkert vejr vi er blevet beriget med i dag. Hvis man lige ser bort fra blæsten selvfølgelig, men sådan synes jeg næsten altid, at det er 😉 Jeg har vist fortalt jer før, at jeg er sådan en, som ikke har det fjerneste imod mandage. Faktisk er det en af de ugedage, som jeg rigtig godt kan lide. Både forde der altid er noget ret lækkert over det der med at starte på en frisk, men selvfølgelig også fordi jeg er i den heldige situation, at jeg selv kan planlægge det meste af min uge og derfor forsøger jeg også altid at ligge nogle af de gode ting om mandagen.

I dag er ingen undtagelse. Jeg startede med at sove lidt længe. Eller i hvert fald til efter kl. 7. Det trængte jeg virkelig til, efter en uge med alt alt for lidt søvn. Derefter startede jeg med en træningstime i fitness. Det var også ved at være lidt for længe siden, at jeg sidst havde gjort det. Efterfølgende var jeg et smut forbi The Powder Room for at få fyldt mine vipper op. Virkelig tiltrængt og virkelig rart. Eftermiddagen blev brugt på hjemmekontoret og lige straks lukker jeg ned for i dag og smutter i madklub.

Billederne afslører dagens outfit, som har bestået af en af mine yndlings farvekombinationer. Rød og lyserød. Jakken har faktisk hængt herhjemme i et stykke tid, jeg tror bare aldrig at jeg har fået vist den herinde. Jeg kan heller ikke finde den online, men den er ude i butikkerne nu.

Kan I have en skøn aften derude <3

P.S Hvis den står på mandags take-away, så husk lige at I stadig får 75 kr. i rabat hos WOLT, hvis I bruger koden “miekirstine”.

img_1749

img_1834

img_1789

img_1821

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments