PÅ EN REGNVEJRSLØRDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Blouse: Stig P Trousers: Gina Tricot Shoes: AvAvAv Necklace: Jane König

Kender I det der med, at man rent faktisk godt kan ønske sig en regnvejrsdag? Sådan havde jeg det i går. Efter flere dage på farten med fest og mennesker omkring mig konstant, så var det eneste jeg trængte til, en dag for mig selv, hvor jeg ville have tid til at gøre tingene i mit eget tempo, uden at den skarpe oktobersol skinnede ind ad vinduet og mindede mig om, at jeg burde bruge min lørdag på udendørsaktiviteter.

Heldigvis fik vi regn, regn og regn og jeg forlod kun min lejlighed om morgenen, hvor jeg løb en lang tur fra Nørrebro til Søndermarken. Faktisk begyndte regnen i det sekund, jeg kom hjem. Lidt heldig har man jo lov til at være. Resten af dagen brugte jeg på praktiske ting og på at pakke til Tradono-market, hvor jeg sælger ud i dag. Husk lige at kig ud!

Om aftenen kom min søster og lille nevø til hygge og sleep over. Det var første gang, at Vilfred skal sove hos sin moster og det ville jo knuse mit hjerte, hvis han ikke havde lyst til at gøre det igen. Derfor serverede jeg også alt det han bedst kan lide; kylling, hvidt brød, ketchup, smør og majs 😉

Billederne viser selvfølgelig hvordan jeg så ud. Et hyggeoutfit med et twist af stil, kan man vel kalde det. I skal lige ligge ekstra godt mærke til skoene fra AvAvAv. Er de ikke skønne?? Jeg vil ønske, at det stadig var varmt nok til at jeg kunne bruge dem udenfor. Heldigvis har jeg et par rejser til de varme lande, inden for en overskuelig fremtid og der bliver de helt sikkert pakket i kufferten.

Kan I have en skøn søndag derude ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments