NOGET OM MINE DRØMME

Indlægget er sponsoreret af Vera&John

I dag skal det handle lidt om drømme. Altså ikke dem man har om natten, men dem, som man har i tankerne. Jeg har altid været lidt af en dagdrømmer og har altid haft mange ting, jeg gerne vil og gøre i min levetid. Det er på godt og ondt, for jeg har nok altid haft så mange af dem, at de til tider har været svære at udføre. Desuden kommer der også hele tiden nye til og man kan jo ikke nå alt i hele verden.

Men fortælle om dem og sætte lidt ord på dem, kan man altid og derfor har jeg også takket ja til at være med i en kampagne for, Vera&John, som er et online casino. Det siger sig selv, at det er et sted her på det store internet, hvor man kan være heldig at vinde en masse penge og selvom det til tider kan være frustrerende, så kræver de fleste drømme ofte et forholdsvis stort kapital at udføre.

NOGET OM MINE DRØMME 1

Timingen for kampagnen er egentlig helt perfekt, hvor hvis der er noget jeg har gjort de sidste 3 dage, så er det at drømme. Som I nok har bemærket, så har jeg været på en tur rundt i sydsverige og her så vi simpelthen så mange fine ting og mødte så mange inspirerende mennesker, der virkelig fik sat mine tanker og drømme igang.

Den ene dag besøgte vi en lille chokoladefabrik, som var drevet af et ungt par. De havde “bare” taget chancen og opgivet hele deres liv i storbyen, for at købe et lille hus på landet, hvor de kunne producere en masse chokolade. De rejste ofte ud i verden, for at mødes med producenterne af deres kakaobønner og fik på den måde oplevet en helt masse. En roligt liv, kombineret med jævnlige rejser og oplevelser i den store verden. Det er da goals.

Senere samme dag besøgte vi også en æbleplantage og her blev jeg for alvor inspireret. Den lå lang langt ude på landet og blev drevet af en forholdsvis ung kvinde, som også var født og opvokset på gården. Da hun kom gående mod os i sit ret seje blå termotøj og en blomsterkrans i håret, vidste jeg bare, at hun ville tage mig med storm. Hun kørte os rundt blandt æbletræerne i sin traktor og fortalte om gårdens historie. Vi plukkede æbler og lavede dem senere til most. Alt var smukt, roligt og talte virkelig til den del af mig, der elsker at være i naturen.

Senere mødte vi også folk, som havde startet små fine spisesteder langt væk fra de store byer, med lokale råvarer som hovedfokus. Efter turen fik jeg vitterligt lyst til at opgive mit liv i byen, droppe Instagram, ræset og det hurtige tempo og bare leve det der helt simple liv.

Men om man ønsker at åbne en chokoladefabrik, købe en gård, eller starte en restaurant, så kræver det jo en godt portion penge og dem har de fleste af os jo ikke i uanede mængder. Så hvis man ikke arver fra sin rige moster eller ender i en anden utænkelig situation, så kan man jo gøre sig forhåbninger om at vinde en stor portion. Hvis I har lyst til at give det et skud, så tilbyder Vera&John 10 gratis spins, hvis man skriver sig op med koden MK10FS. For en god ordens skyld skal jeg lige nævne, at man skal være over 18 år for at spille, at gevinster udbetales som bonus med 40x omsætningskrav inden 60 dage, at tilbuddet kan kun benyttes én gang og at generelle regler og vilkår er gældende – dem kan man læse mere om her.

Undersøgelser viser faktisk, at det er sundt at drømme og hvis man slipper fantasien løs og drømmer og drømmer, bliver man gladere. Måske er det derfor, at jeg er glad 90% af tiden 😉 I samme forbindelse, så får I lige en lille liste med de 5 største drømme, jeg har lige for tiden. Inspiration er jo altid godt og hvis I har lyst, så må I meget gerne smide en kommentar og fortælle om jeres største drømme.

Jeg drømmer om 

♥ At købe en gård i et smuk landskab og dyrke mine egne råvarer. Hvilke det præcis skulle være ved jeg ikke helt, men måske æbler ville være et godt bud. Den skulle ligge i forholdvis overskuelig afstand til en større by, så jeg stadig kunne få mit fix af kultur og det moderne liv.

♥ At rejse om på den anden side af jorden. Nærmere bestemt Fransk Polynesien. Om det så bare var for et par uger. Jeg vil bare SÅ gerne se det sted.

♥ Få søsat nogle af de idèer, der konstant opstår i mit hoved. Jeg kommer hele tiden i tanke om ting, der mangler på markedet og noget som jeg jo sagtens kunne blive opfinderen af. Igen bliver det bare altid helt til noget, da det ofte kræver et kapital eller en investor. Senest her jeg været ude i noget med cream cheese med trøffel og en genial og overskuelig måde at opbevare krydderier på.

♥ En stor lejlighed, som jeg vidste at jeg kunne blive boende i i rigtig rigtig mange år og som jeg selv kunne sætte mit præg på. Male gulvene, hvis det var det jeg ville eller rive en væg ned, hvis det var det.

♥ Flytte til Gili-øerne sammen med min veninde, Julie og åbne en lille strandbar, hvis vi vil servere kolde øl, farverige drinks, friske salater, lækkert brød og alt andet jeg elsker at indtage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments