NATUAR, TRAVLE DAGE OG HJEMVE

img_2375-kopiReklamelinks: Coat: Stig P Knit: Stella Nova Trousers: & Other Stories Shoes: Superga Necklace: Maanesten

Hola chicas!

Jeg kom tilbage til København i går, efter en vanvittig hyggelig weekend på Fyn. Faktisk så hyggelig, at jeg næsten blev lidt trist da jeg skulle med toget. I ved, på den der barndoms-hjemve-måde. Sådan havde jeg det næsten altid, de første mange år, jeg boede i København, men med alderen er det ligesom en følelse, der er forsvundet. Heldigvis kan jeg ikke nå at tænke specielt meget over det, for de næste mange dage er tætpakkede. Faktisk så pakkede, at jeg næsten får det lidt på samme måde som jeg havde i foråret, hvor jeg ofte fik gabt over alt alt for meget.

I dag skal jeg først og fremmest have klaret en del hængepartier og nå nogle punkter på min to-do-liste. Sidst på eftermiddagen kommer min far og så har vi en aftale med Mick Jagger og nogle af hans venner. Jeg tror at vi mødes i parken. Mellem alt det her, så har jeg lige en nakke, som har drillet mig de sidste par dage. Udelukkende fordi jeg har ligget forkert for et par nætter siden. Normalt går den slags jo i sig selv, med det er som om, at det gør lidt ekstra ondt i dag. Jeg overvejer om jeg skal skynde mig at finde et sted, hvor jeg kan få en hurtig massage og blive løsnet op.

I morgen tidlig sætter jeg kursen mod Skåne, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage med sydsvensk idyl og en masse mad og drikke sammen med Visit Sweden. Så I skal nok forberede jer på at se lidt flere billeder, med efterårslandskab i baggrunden, her de næste par dage 😉 De her billeder er i øvrigt fra i søndags, hvor min mutti og jeg gik en lang tur i den friske luft.

Kan I have en skøn dag derude ♥

img_2407

img_2433

img_2378

img_2415

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments