10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

Indlægget indeholder affiliatelinks

1. Stempelkandekaffe. Det er jo ikke fordi det smager grimt, men det bliver altså ofte så stærkt, at det kan være umuligt at få ned, konsistensen er alt for tung og tyk og man får kaffegrums i hele munden. Næ nej, så heller en god almindelig filterkaffe.

2. Og nu hvor vi er ved almindelig kaffe, så forstår jeg heller ikke hvordan jeg gang på gang kan blive ved med forarge ekspedienterne på diverse kaffebarer, når jeg beder om en kop almindelig kaffe med mælk. Sort.kaffe.med.mælk. Ikke en latte, Cappuccino, machiato, Cha fe sua da eller cafè melange. Der må ikke være mange helt-almindelig-sort-kaffe(med lidt mælk)-drikkere tilbage derude.

3. Hvorfor de der grå og heldagsregn-dage (som i dag) altid falder på en mandag. Eller ogå føles det bare sådan?

4. At der er nogen, som vælger at købe den her slags stol. Den er jo pæn nok, men det er jo fysisk umuligt at sidde godt i den.

5. Høj musik på restauranter. Hvem gider at gå ud og spiser, hvis man ikke kan føre en samtale.

6. Lav musik til til holdtræning i Fitness. Det er altså MAX antiklimaks. Nej, jeg er ikke nem at gøre tilfreds 😉

7. Prisen på sæsonens mest hypede strik. Ja, den er pæn. Meget pæn, men ikke 3000 kr.-pæn.

8. Dele af Youtube-gennerationen.

9.  Folk der sender en en mail, hvorefter man bruger en del tid og arbejde på at svare tilbage og man så aldrig hører fra dem igen. Virkelig irriterende og virkelig uprofessionelt.

10. Webshops, som ikke har gratis fragt, eller i hver fald dem, som tager det hvide ud af øjnene for det. Personligt er det ofte det, der holder mig tilbage fra at købe.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments