OM WEEKENDEN OG DEN PERFEKTE EFTERÅRSJAKKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Coat: Stig P Dress: Stig P Jeans: Gina Tricot Shoes: Superga Bag: Gucci

Glædeligste søndag, alle zusammen ♥

Jeg håber at I har nydt weekenden ligeså meget som jeg har. Det skulle heldigvis viste sig at være verdens bedste beslutning at tage endnu et par dage på Fyn. I går regnede det fra morgen til aften, hvilket var helt perfekt, eftersom jeg ikke havde noget som helst andet end indendørs hygge og det her på programmet. I dag har der derimod været fuldstændigt skyfrit og varmt nok til at gå uden jakke. Det har jeg naturligvis udnyttet fuldt ud. Både med en lang løbetur i skoven og markerne og en gåtur langs vandet.

P.t har jeg slet ikke lyst til at skulle tilbage til København i morgen. Heldigvis skal jeg holde madklub om aftnen og det lokker selvfølgelig en del. I det hele taget er det bare altid en god idè at holde madklub på en mandag! Så får man ligesom skudt ugen rigtig godt igang 😉 Resten af ugen bliver forholdsvis travl, med hele 2 koncerter og en rejse til Sverige på programmet. Men det er jo heldigvis gode ting, så jeg klager bestemt ikke.

Billederne her er fra i dag fredags, hvor jeg var hoppet i en sprit-ny jakke fra Stig P’s mærke, Coatpeople. Det var en af dem, som vandt min kærlighed ved aller første blik og som faktisk også manglede lidt i min jakke-samling. Længere nede kan I også se den fine detalje der er i foret. Jeg bliver helt glad hver gang jeg kigger på den.

Kan I have en skøn aften derude! Jeg tjekker naturligvis ind i morgen med en omgang webshop favourites ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments